To je to! Srpski fudbal kakav želimo da gledamo (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.04.22. | 16:23

Duel TSC-a i Crvene zvezde u pravom, evropskom ambijentu...

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Od isključenja sa auto-puta mogla je da se oseti specifična atmosfera - desetine automobila koji u koloni strpljivo čekaju da prođu naplatnu rampu i da se sliju u reku ljudi koja je tekla ka stadionu u Bačkoj Topoli nagoveštavali su da današnji dan nije kao svaki drugi u gradiću na severu Srbije. Ulice, kao da nije radni dan, kao da nije rano popodne, pune. A tema samo jedna - gostovanje Crvene zvezde TSC-u.

Izabrane vesti

I deset minuta pre početka utakmice na kapijama najmlađeg (i najuređenijeg) superligaškog štadiona još su redovi publike bili prilično dugi, mnogi koji su se uputili na derbi 32. kola Superlige, koračali su ka odredištu do kojeg su mogli da idu i žmureći, prateći već gromoglasnu pesmu kako domaćih tako i gostujućih navijača.

Pun stadion i scena kao da se utakmica igra u Belgiji ili Holandiji upotpunili su početak meča, a najvatreniji navijači smešteni iza golova dve ekipe, pobrinuli su se da oba tima osete vetar u leđa pred utakmicu sa epitetom jedne od najvažnijih iz obe perspektive.

Napad na tri boda, važna u borbi za titulu, odnosno Evropu (zavisno iz čije tačke gledišta) počeo je, a sa njim i duel za uživanje. Slika superligaškog fudbala iz budućnosti otišla je u etar iz Bačke Topole i pokazala da i domaći fudbal može da predstavlja fudbalski praznik za užitak i najzahtevnijih sladokusaca.



tagovi

Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara