(©Reuters)
(©Reuters)

Tomas Tuhel ponudio svoje usluge Barseloni

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.24. | 02:42

Nemački trener zna da je u Bajernu gotov

Pitanje je više dana nego meseca kada će Tomas Tuhel završiti misiju u Bajernu.

Ovaj spoj nije funkcionisao od starta, iako je nemački stručnjak bio viđen za nekog ko će popraviti uzdrmane Bavarce. A, umesto toga, Bajern je u najtežoj situaciji u poslednjih desetak godina, gleda u leđa Leverkuzenu, dok Tuhelu uveliko traže naslednika.

Izabrane vesti

Ali, ni on ne sedi skrštenih ruku. Svestan da broji poslednje dane u Minhenu, Tuhel sprema sebi rezervni položaj. I kako tvrdi Mundo Deportivo, nemački stručnjak svoju budućnost vidi u – Barseloni.

Predsednik španskog giganta Đoan Laporta je počeo da namiguje ka tome da se angažuje Nemac od leta, kada se Ćavi povuče. Prvi pik je, navodno, Hansi Flik, mada sada sve više kruže priče da bi mogao da se vrati u Bajern. I da time oslobodi Tuhela i stavi ga na tržište.

Sadašnji strateg Bajerna je imao ranije flert sa Barselonom, kada je bio u Čelsiju, ali tada se kockice nisu sklopile. Katalonci su tražili naslednika Ronaldu Kumanu, zvali su Tuhela, ali ovaj je tada bio na zvezdanim visinama sa Čelsijem, osvajao je Ligu šampiona.

Sada je situacija posve drugačija. Ako su na „Nou Kampu“ sada zainteresovani za trenera kojem baš i ne cvetaju ruže od proleća 2021. godine kada je sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona.

Tuhel je svoje usluge, preko posrednika, ponudio Barseloni. Na „Nou Kampu“ imaju o čemu da razmišljaju...


tagovi

Tomas TuhelBajern MinhenBarselona

Obaveštavaj me

Bajern
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara