Toni Kros (©Reuters)
Toni Kros (©Reuters)

Toni Kros o spornom ofsajdu: Opravdan je gnev Bajerna

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.24. | 17:24

“Mislim da je pomoćnikova greška, bila je to loša odluka. Morao je da pusti akciju da se završi”, kaže vezista Real Madrida

Čitava sedmica je prošla, proći će i mnogo više, a u Bajernu neće moći da prežale i pomire se sa odlukom iz finiša revanš meča polufinala Lige šampiona igranog na Santjago Bernabeua kada je pogodak Matijsa de Lihta poništen. Šimon Marčinjak uvažio je odluku linijskog sudije, koji je podigao zastavicu dok je akcija trajala, pre no što je holandski štoper poslao loptu iza leđa Andrija Lunjina. Ishitrena odluka i prema mišljenju Tonija Krosa.

Negodovali su iz Bajerna zato što je akcija prekinuta, što je zaista u vreme video-tehnologije postala retkost. Burno su regovali iz razloga što Šimon Marčinjak posle kratke konsultacije sa kolegama iz VAR sobe nije želeo da preispita odluku. Tenzije je dodatno podgrejao i Matijs de Liht tvrdnjom da mu se pomoćni sudija izvinjavao i da je priznao da je napravio grešku.

Izabrane vesti

Vezista Real Madrida nema dilemu, morao je da pusti akciju.

“Bila je to loša odluka”, rekao je Toni Kros u podkastu Einfach mal Luppen i dodao:

“Morao je da pusti akciju i da se igra završi”.

Pomoćnik se izvinjavao Holanđaninu, a Šimon Marčinjak sportskom direktoru minhenskog kluba, Maksu Eberlu. Iz vizure Tonija Krosa veći propust napravio je linijski sudija.

“Mislim da je greška pomoćnikova, jer ako podigne zastavicu, glavni sudija razume da je to jasno video i veruje da je verovatno došlo do ofsajda od tri metra”.

Sve u svemu, valjan razlog imaju Bavarci da budu kivni na sudije.

“Gnev Bajerna je opravdan, moralo je da se odigra do kraja”, završio je Toni Kros.tagovi

Liga šampionaReal MadridBajern MinhenToni KrosŠimon Marčinjak

Obaveštavaj me

Real Madrid
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara