Komentari na vest

Toni Kros za Superligu: Ako vam nisu dosadili Federer i Nadal zašto bi vam dosadili Real i Siti?

P

Pa druze

pre oko 1 godinu

i Federer i Nadal igraju sa igracima koji dodju cak kroz kvalifikacije. Druga je stvar sto ih pociste, ali to je draz turnira. I opet se desavalo da ih pobijedi neki dosta slabije rangiran teniser. Drugim rijecima, hajde da ostavimo sampione da igraju sa sampionima pa makar oni bili i slabiji kao u slucaju najjacih timova Lige 5 kad se sretnu sa Legijom, Olijem, Dinamom, Salcburgom, Zvezdom ili Partizanom... Iskreno, meni bi bio smor da gledam svako kolo derbije samo. Tornjajte se u tri lepe sa tim americkim modelom koji je fokusiran samo na novac!!!!
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Kad vec pucas na najelitnije, zaboravio si da se taj njihov derbi igra za drugo i trece mesto...Prvo mesto je samo za jednog i to naseg Novaka Djokovic...Najveci ikada u " vasem" sportu koji je namenjen za vas bogate sa Zapada je Nole sa skromnog i cestitog Istoka... Bole su vam oci decenijama u obe konkurencije kada su vam Rusi sa Istoka puno, puno puta uzimali Grand Slamove i ATP prva mesta...Sebicni i arogantni zapadnjaci hoce svoju ligu...
G

Gost 8

pre oko 1 godinu

Meni i Đoković dosadio što navijam za njega a kamoli ta druga dvojica

07.08.16

pre oko 1 godinu

Jasno je zasto veliki zele superligu,bili bi jos bogatiji i jaz izmedju hjih i manjih bi postao gotovo nedostizan,Sta onda da radi Atalanta?Zasto da se takmici u Seriji A kad ne moze u LS,a tamo ce recimo ici Milan,koji je znao da bude i na sredini tabele.Napoli?Zasto Frankfurt da se kida za top 4 kuci,ako nece ici u LS.Setimo se Lestera,igrali su LS,kako opet da je igraju ako garantovano mesto ima Arsenal,koji je miljama,do ove sezone bio daleko od LS.Sa ovom superligom,dobija se na atraktivnosti,naravno,ali,gubi se na znacaju nacionalnih prvenstava....Vidimo sta se dogadja u kosarci,u EL,neki klubovi igraju bez obzira na neuspehe u domacem/regionalnom prvenstvu.GArantovanih mesta ne sme da bude,nek LS igra ko zasluzi na terenu.
O

OU

pre oko 1 godinu

Nek priča Kros šta god hoće, ali da se ne lažemo svi zajedno, da nema kladionice, da uopšte ne postoji, gledanost ovog danasnjeg fudbala, gde je svaka utakmica ista, jedan tim igra posed, drugi se brani, bi pala za jedno PET HILJADA PROCENATA.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Bravo!!! Je se retko kladim bas, odigram ponekad, ove nedelje sam gledao utakmice samo zato sto sam odigrao dva tiketa.......
l

lz95

pre oko 1 godinu

Zivela superliga ceferin out
6

679

pre oko 1 godinu

Treba supeliga da se pokrene kavi su ovo parovi frankfurt napoli club brugge benfica nivo lige evrope
G

GOSTSD

pre oko 1 godinu

Pa ko je kriv "velikim" klubovima što pored ovih nisu prošli dalje, znači očigledno nemaju kvalitet. Ne igra ime kluba, već igrači. Zato i nije poenta da se oformi Superliga jer će onda ne veliki nego najbogatiji klubovi da se udruže i niko nikada neće moći da iskoči u prvi plan pored njih, što i nije poenta fudbala.
t

tz77

pre oko 1 godinu

I treba superliga da se pokrene ovaj format lš je mnogo dosadan vec nekoliko godina imam osecaj kao da ne gledam lš
j

juiju

pre oko 1 godinu

Babe, zabe i ostali bakraci!! Porediti tenis sa fudbalom je porediti hleb i kruske. Obadvoje hrana, a sve ostalo razlicito.
p

payo

pre oko 1 godinu

Pa ti dueli izmedju Nadala-Federera ili Noleta-Nadala i jesu bili zanimljivi jer se dogode 3-4 puta godisnje. Da su bili u zatvorenom sistemu gdje igraju 15 puta godisnje, njihovi dueli ne bi bili epski. Kroosu, ne zato sto je Njemac, bas pristaje taj elitisticki pristup pa me ni ne cudi ovo od njega
р

распутин

pre oko 1 godinu

Сад ће неко да га пљује јер није споменуо Ђоку
S

Svabaaa

pre oko 1 godinu

Djoko je izvrno tu dvojicu, da znas.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Све око фудбал је атрактивно а кад крене меч....изненадимо се доброј утакмици. Како може да пореди тенис,индивидуални спорт где играју међусобно 15 година и крај...Клубови ће постојати док је света и века. Не зна се ко је гори УЕФА или "суперлига"
G

Gost666

pre oko 1 godinu

Matori, Federer i Nadal su ispusene lule, odavno tenisom vlada jedan covek iz Srbije.
s

sg018

pre oko 1 godinu

Kaze covek koji ceo zivot igra u najvecim klubovima na svetu. Nije igrao za Betis ili Frajburg pa da cujemo njegovo misljenje
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Kakav mlatimud? Poredi tenis i fudbal? Pa taj Federer ili Nadal ali je Nole ispred njih ogule 6 pari patika na bilo kom turniru dok dođu do tog međusobnog duela koji je ili u polufinalu ili finalu. A da gledam iz nedelje u sredu pa opet nedelju Real, Siti, Barsu, Juve i ostale muljatorsko lopovske ekipe hvala lepo. Niko tebe ne prisiljava ništa da igraš ni LN ni LŠ ni SP ni EP penzionišeš se lepo pa tompus u usta i gledaj šta ti volja.
S

Sada samo Đoković

pre oko 1 godinu

A gde on to gleda Federera i Nadala iz nedelje u nedelju? Možda poslednji put pre 5-6 godina.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 1 godinu

Skroz je u pravu liga nacija je skroz nepotrebna, ako hoce da imaju svoju super ligu ne moze niko da im zabrani