Totenhem preoteo Dandžumu

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.01.23. | 16:38

Everton ostao bez planiranog pojačanja...

Juče su očekivano ostali bez trenera (Frenk Lampard), a tokom današnjeg dana neočekivano bez planiranog pojačanja, pošto je Arno Dandžuma (25) u poslednji čas promenio rutu. Umesto u Liverpul, skrenuo je ka Londonu. Njegova nova destinacija biće - Totenhem.

Vest je stidljivo plasirana oko podneva, međutim sada je već potvrđuju najrelevatniji izvori na Ostrvu, poput Sky-a ili Athletic-a.

Izabrane vesti

Antonio Konte očito je izrazio želju, a ljudi iz sportskog sektora brže bolje reagovali i praktično preoteli već viđeno pojačanje Evertona. Izvesno je da se radi o pozajmici do kraja sezone, dok za sa sada nema informacija o visini mogućeg ili obaveznog otkupa.

Italijanski stručnjak dobiće na napadačkom potencijalu sa Dandžumom. Mada su samo dva tima postigla više golova od Sparsa u dosadašnjem toku sezone (Arsenal i Mančester Siti), Konte očito smatra da ima prostora da dodatno unapredi svoju navalu.

Podsetimo, klub iz Londona paralelno radi i na angažovanju desnog beka Pedra Pora iz lisabonskog Sportinga. O tome detaljnije čitajte OVDE.


tagovi

Zimski prelazni rok 2023Transferi uživoArno Dandžuma

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara