""
""

Tragedija u Kini: Umro Goran Gogić

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.07.15. | 17:52

Kako je prenela kineska agencija Sina, srpski fudbaler je kolabirao na treningu, veoma brzo je prebačen u bolnicu, ali je tamo preminuo

Užasne vesti stižu iz Kine. Goran Gogić, bivši fudbaler Crvene zvezde i član generacije koja je 2014. godine vratila titulu prvaka Srbije u Ljutice Bogdana, umro je posle treninga u svom klubu, kineskom Ćingdao Hainiju.

Izabrane vesti

Gogić je imao 29 godina, a u kineski klub otišao je iz Zvezde u zimskom prelaznom roku ove godine.

Kako je prenela kineska agencija Sina, srpski fudbaler je kolabirao na treningu, veoma brzo je prebačen u bolnicu, ali je tamo preminuo. 

Povodom smrti Gorana Gogića oglasila se i Crvena zvezda.
Fudbalski klub Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Gorana Gogića, kao i svim navijačima našeg kluba koji su ga voleli i koji su se zajedno sa njim radovali uspesima koje nam je doneo. Gorane, brate naš Gogo, neka ti je večna slava i hvala za sve što si uradio za crveno-bele boje“, piše na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Datum komemoracije, mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Gogić je karijeru počeo u Jedinstvu sa Uba, a zatim je igrao za Čukarički, Napredak, Javori i Jagodinu. Ove godine u dresu kineskog kluba odigrao je 15 mečeva i dao jedan gol. 

Pored šampionske titule sa Zvezdom, osvojio je u dresu Jagodine i trofej Kupa Srbije pre dve godine. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaGoran Gogić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara