Trajal predstavio prvo pojačanje, najavio još jedno, dok je treće na vidiku

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.23. | 18:00

Uroš Vesić se vratio među Gumare, a Njegoš Janjušević će se pojaviti na prozivci u Kruševcu, dok se čeka ozvaničenje prelaska Uroša Raškovića iz redova Napretka

Prvo pojačanje kruševačkog prvoligaša u zimskom prelaznom roku, danas predstavljeno u Lazarevom gradu, je dete Trajala, Uroš Vesić, koji se posle tri i po godine vraća pod Bagdalu. Dvadesetčetvorogodišnji krilni napadač je u međuvremenu branio boje slovačkog Sereda, Zlatibora, Proletera, Radnika i Jedinstva iz Uba, dok je poslednjih šest meseci proveo u Radniku iz Bijeljine i upisao sedam nastupa u Prvoj ligi RS.

Takođe, Gumari su najavili još jednu saradnju. U pitanju je 27-godišnji desni bek Njegoš Janjušević koji je u Srbiji branio boje Jedinstva iz Užica, čačanskog Borca, Poleta, BSK Borče, Loznice i Zlatibora.

Izabrane vesti

Izvesno je da će redove žuto - crnih pojačati i 22-godišnji Uroš Rašković, koga Napredak nije stavio na spisak putnika za Antaliju, želevši da svoj kvalitet najpre dokaže u Mozzart Bet Prvoj ligi.

Trajal, sedmoplasirani klub prvoligaškog karavana, će zimske pripreme odraditi pod Bagdalom, a prozivka je planirala za ponedeljak, 16. januar. Rivali u pripremnim mečeva će mu biti Meševo, Dubočica, Radnički Kragujevac, Budućnost Popovac, Metalac i IMT.


tagovi

FK TrajalZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara