Komentari na vest

TRANSFERI (sreda, 31. januar)

Enzo bg

pre 3 meseca

Do kada traje prelazni rok?
N

Narr

pre 3 meseca

Do Bozica!
S

SimoSims

pre 3 meseca

mislim sutra do 23h
b

bekamo2929

pre 3 meseca

EVERTONNNNN?
J

Jaa

pre 3 meseca

Nesto za Udineze I Borusiju Menhengladabah?
T

Taribo West

pre 3 meseca

B-H napadač Said Hamulić vratio se u Tuluz iz Vitesea gde je bio pozajmljen i gde se nije snašao. Međutim, neće se dugo zadržati u Tuluzu jer ga je francuski klub pozajmio Lokomotivi iz Moskve do kraja sezone. Ako u ruskom klubu budu zadovoljni njegovim igrama, moći će da ga otkupe za 2,5 miliona evra.
D

Demichelle

pre 3 meseca

Salernitana je u poslednjih 24 sata zatvorila štopersku liniju sa dolascima Pasalidisa iz OFI-a i Boatenga. Obojicu u toku dana čekaju lekarski pregledi i ako sve bude u redu,potpisaće ugovore na 6 meseci uz klauzulu za nastavak saradnje. Očekuje se i dolazak mladog Pelegrinija iz Milana,čeka se potvrda. Pošto je Makengo ispalio već postignut dogovor,za srednji red se traži nova opcija. U prvi plan je iskočio Browne,irski vezista koji nastupa za Preston. Englezi bi da ga daju na pozajmicu ali sa obaveznim otkupom,Sabatini vaga. Pošto je jutros Botheim otišao za Malme,traži se još jedan napadač. Videćemo da li će Salernitana povući Bonazzolija sa pozajmice u Veroni,pominju se još Baloteli,Shomurodov i Rebić. Hrvat bi bio kapitalno pojačanje ali njegova plata.. I njegova glava.. U Salernu trenutno nastupaju Bradarić i Bašić,možda na tu kartu računaju na Arechiju.. Biće vrelo do sutra uveče na jugu čizme..
R

Rale97

pre 3 meseca

Kilian Mbape napusta Pari Sen Zermen... Luis Enrike je jutros obavesten os igraca.. Vest prenosi RMC sport, najpouzdaniji izbor za Psz koji prvi javio 2022 da ostaje u Psg... Gde ce Kilian?
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Iskreno, ne vidim mogućnost da predje u bilo koji klub osim Reala. Belingem - Vinisius - Mbape, za narednih 7-8 godina trofeja i barem 2 Lige Sampiona.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Moram da vas ispravim, Karlos Alkaraz fudbaler je Argentinac a ne Španac. Zanimljiv igrač, možda i ozbiljan potencijal ali pred njim je dug put da bi se razvio u odličnog igrača. Mislim da će mu Italija više prijati od Engleske.
V

Veljko9

pre 3 meseca

Ovaj Alkaras nista spec pokazao nije ni u Championshipu a Juve planira da ga kupi za 40M... Pa zasto ne odrese kesu na kraju sezone recimo za Michael Olisea, sa njim i Kijezom Vlahović bi rešetao bez problema
L

Lakiiii

pre 3 meseca

Partizan pregovara sa Michael Oliseom, Vazura trazi zamenu za Natha!
s

serif nedaje

pre 3 meseca

Nedeljkovic 9 miliona, Mijatovic 10 prodati Ndiajea za 4 i lepo dovedemo Lazarw Samardzica i cao zdravo.. dovedemo top igraca da igra u tandemu sa Hwangom bice standardan igrace evropu i evropsko prvenstvo samim tim ce i pored jakog transfera moci da se zaradi na njemu, a i mislim da je navijac Zvezde.
а

а да узмеш

pre 3 meseca

Сникерс??
H

Hajberi

pre 3 meseca

A plata? Njegov otac je još gramziviji od Živkovićevog oca svojevremeno. Već mu je upropastio transfer u Napoli i Inter.
I

Idemo jako

pre 3 meseca

Danas Lion završava Mangalu, Benramu i verovatno nekog štopera. :)
I

Ivan OL 91

pre 3 meseca

Teško štopera zato što su glupani odbili ponudu Salzburga od 6 miliona za kantu Diomadea, tražili 7, pa se Salzburg okrenuo drugom i svakako za njih boljem rešenju. Prodao bih ga I za dva eura, samo da ga nemam u timu.