Nibel (Reuters)
Nibel (Reuters)

Tražio si da braniš... Brani

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 12:35

Aleksandar Nibel protiv Lacija tek treći put među stativama Bajerna

Tražio je Aleksandar Nibel šansu i dobiće je. Mladi golman pristigao letos iz Šalkea biće prvi izbor Hansija Flika u revanšu osmine finala Lige šampiona, kad Bajern u sredu veče bude dočekao Lacio.

Prema saznajima Bilda, dugogodišnji čuvar mreže Bavaraca, Manuel Nojer je propustio završni trening pred okršaj sa Italijanima, što stručnom štabu ostavlja samo dve opcije među stativama: Nibela i 19-godišnjeg Lukasa Šnelera. U takvim okolnostima Flik će se opredeliti za letošnjeg novajliju, razočaranog što do sad nije branio koliko se nadao.

Izabrane vesti

Od početka sezone samo dvaput je bio na terenu. U početnoj rundi Kupa Nemačke na gostovanju niželigašu Durenu, te na pretposlednjem susretu grupne faze Lige šampiona sa Atletiko i Madridu. Nibel nije krio frustraciju što ne uživa poverenje stručnog štaba, očekivao je da smeni Nojera, kako se to nije desilo, zahtevao pozajmicu u januarskom prelaznom roku, međutim, na Alijanc areni mu nisu dozvolili da menja sredinu.

Liga šampiona, osmina finala, sreda, 21.00: (1,35) Bajern (5,30) Lacio (8,00)

Žele u Bajernu postepeno da spremaju 24-godišnjeg Nibela za dane buduće, daju mu priliku na kašičicu i(li) kad je sve rešeno, kad nema bojazni, jer posle 4:1 na Olimpiku svi vide prvaka Evorpe u četvrtfinalu Lige šampiona. Pogotovo posle podatka koji kaže da Bajern nikad tu prednost nije izgubio na svom terenu.

Osim Manuela Nojera, stručni štab Bajerna će protiv Rimljana odmoriti i Kingslija Komana.


tagovi

Aleksandar NibelBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara