TREĆA SMENA: Akcija u Kolumbiji, Argentini, Ekvadoru i Japanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

Jaguares Kordoba u revanšu Kupa Kolumbije dočekuje Atletiko Hamundi, pošto je slavio u prvom meču sa 2:1 na strani. Jaguares je prvoligaš i nalazi se na osmom mestu sa 16 bodova, i u prošlom kolu je prekinuo niz od četiri meča bez poraza jer je izgubio od Juniora sa 3:1. Hamundi je fenjeraš u drugom rangu sa samo dva boda u osam kola.

ORENSE - IMBABURA, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Orense je razočarao u uvodnoj fazu porvenstva Ekvadora. Orense je odigrao nerešeno 0:0 u poslednjem meču šampionata protiv Barselone, produživši početak sezone bez slavlja jer je posle početnog poraza od Aukasa sa 2:0 remizirao još sa Kuenokom kod kuće sa 1:1. Imbabura je pretrpela poraz od 3:0 od Mušuk Rune u svom poslednjem ligaškom meču, i ostala je sa tri boda na 10. mestu posle tri kola.

ARGENTINOS JUNIORS - ROSARIO SENTRAL, 01.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Argentinos Juniors je na petom mestu na tabeli Liga kupa Argentine sa 18 bodova. Tim je izgubio samo jedan od poslednjih pet mečeva u prvenstvu. U prethodnom susretu izabranici Pabla Guedea su u gostima remizirali sa Urakanom 1:1. Inače, Argentinos Junior kod kuće ima maksimalan učinak u Grupi A sa svih pet pobeda. Rosario Sentral je na osmoj poziciji na tabeli sa 14 bodova. Rosario je izgubio dva od poslednja tri meča i u lošem je emotivnom stanju. Od tima trebera Migela Anhela Rusa bili su bolji Urakan sa 2:0 i Velez sa 1:0.

DŽEF JUNAJTED - ŠIMICU, 06.00

(Fudbal, Japan 2)

Džef Junajted je na početku sezone pokazao sjajan napadački fudbal, postigavši 11 golova u četiri utakmice. Istovremeno, u odbrani ne ide najbolje, o čemu svedoči i osam primljenih golova. Ipak, uspeli su da ostvare dve pobede i sa šest bodova tim se nalazi na osmom mestu. Džef je u prošlom kolu izgubio na gostovanju od Kagošime rezultatom 4:2. Šimicu ima dobar početak sezone. U četiri kola ekipa je osvojila devet bodova, sa kojima je na trećem mestu. Jedini poraz zabeležen je od Nagasakija sa 4:1. Šimicu je u prošlom kolu bez problema savladala Oitu sa 2:0.

BLAUBLIC - TOČIGI, 06.00

(Fudbal, Japan 2)

Blaublic nije dobro startovao na početku sezone u drugom rangu Japana, ali polako izlazi iz krize. Posle četiri kola je sakupio skromna četiri boda i zauzima 15. mesto. Klub iz Akite ostvario je jedinu pobedu u meču sa Tokušimom u gostima rezultatom 2:1, a u prošlom kolu zabeležen je remi bez golova sa Vegaltom Sendai. Točigi je pretrpeo poraz u dva uvodna kola, ali je potom uspeo da se popravi i pobedi u dva meča zaredom. Prvo su uspeli da savladaju Kofu u gostima rezultatom 2:1, a potom su na svom terenu bili bolji od Jokohame sa 1:0. Točigi je sa šest bodova na 11. mestu na tabeli.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara