TREĆA SMENA: Klinč u osmini finala Kupa Brazila, bitke za pehar u Kolumbiji i Kostariki

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.06.22. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup SAD)

Veliki njujorški rivali sukobljavaju se noćas u borbi za plasman u polufinale Kupa SAD-a. Njujork Red Buls i Njujork Siti nemaju u vitrinama ovaj pehar i imaju veliki motiv da do njega doću, a iako je tradicija na strani Bikova, Siti je aktuelni šampion MLS-a i trenutno na prvoj poziciji Istočne Konferencije odmah ispred svog najvećeg rivala. Siti je prvi sa 27 bodova, a Red Bulsi drugi sa poenom manje. Razlika je, doduše, po broju mečeva koje su Njujorčani odigrali. Bikovi imaju dva meča više.

ČAKO FOR EVER - TALJERES, 02.10

(Fudbal, Kup Argentine)

Drugoligaš i prvoligaš bore se za plasman u osminu finala Kupa Argentine. Čako For Ever je trenutno na 15. mestu u drugoj ligi, ali je nadomak zone plej-ofa za promociju, dok je Taljeres tek na 18. poziciji šampionata Argentine. Čako je bez pobede na pet bezanih susreta, dok je Taljeres osvojio samo bod na tri minula duela. Poslednjih sedam okršaja gostiju završena su 0-2, dok je Čako u tom opsegu igrao na četiri od minulih pet okršaja.

ATLETIKO MINEIRO - FLAMENGO, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Sudar džinova za četvrtfinale. Prošle sezone Atletiko Mineiro je osvojio titulu šampiona Brazila, a sada je ponovo uspešan i lagano je prošao grupnu fazu Kopa Libertadores. Posle 13 kola aktuelnog šampionata Serije A, Galo je zabeležio pet pobeda i šest nerešenih ishoda, i uz 21 bod je četvrti na tabeli. U šesnaestini finala Kupa domaćini su pobedili Braziliju ukupno sa 4:0. S druge strane, Flamengo je isto bio uspešan u Libertadores, a start u brazilskoj Seriji A doneo je crveno-crnima četiri pobede i tri remija, i sa 15 bodova su na 14. mestu na tabeli. U prvoj fazi Kupa tim je pobedio Altos ukupnim rezultatom 4:1.


KORINTIJANS - SANTOS, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Peti tim prošlosezonske brazilske Serije A oduševio je navijače u Kopa Libertadores, i plasirao se u nokaut fazu. U šampionatu su Musketari posle 13 kola zabeležili sedam pobeda i četiri remija, pa imaju 25 bodova. U prvoj fazi Kupa Brazila, Korintijans je pobedio Portugezu ukupno sa 3:1. Na kraju prošle sezone, Santos je osvojio deseto mesto na tabeli, nije opravdao nade navijača, a tim ima potencijala. Ove sezone stigao je do nokaut rundi u Kopa Sudamerikani, a u Seriji A gosti imaju četiri pobede i šest nerešenih susreta koji su doneli 18 bodova i osmo mesto na tabeli. Na prvoj etapi Kupa Brazila, Santos je savladao Koritibu ukupnim rezultatom 3:1.

ATLETIKO NASIONAL - DEPORTES TOLIMA, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Atletiko Nasional ima priliku da uveća niz neporaženih duela na sedam ukoliko noćas ostvari pozitivan rezultat protiv Deportes Tolime u prvom meču finala kolumbijske Aperture. Dva tima pokazala su najviše u svojim grupama u sklopu plej-ofa. Tolima je ove sezone pobedila Nasional, a slavila je protiv njega na četiri od prethodnih pet sudara, odnosno Atletiko se radovao u samo dva navrata protiv Deportesa na 15 proteklih okršaja.

ALAHUELENSE - DEPORTIVO SAPRISA, 04.00

(Fudbal, Kostarika 1)

Kartahines se plasirao u finale kostarikanske Klausure pošto je bio trećeplasiran u ligaškom delu takmičenja, a u finalu čeka boljeg iz duela Alahuelensea i Deportivo Saprise. Prvi meč između ovih rivala završen je remijem 1:1, a na poslednjih deset međusobnih dvoboja Saprisa je neporažen ostvarivši šest pobeda i četiri remija.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara