Treće poluvreme istanbulskog derbija: Kako je nastala Ikardijeva modrica (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.23. | 23:16

Galata grmi na sudije, Fener odgovara da je udario glavom u stativu

Svega je bilo u najvećem turskom derbiju osim fudbala. Galatasaraj i Fenerbahče su se tukli za sve pare, dosuđeno je 45 prekršaja za 90 minuta, što je rekord u duelima ova dva velika kluba. A, golova nije bilo.

Meč je imao i treće poluvreme. Započeo ga je Galatasaraj objavljenom fotografijom Maura Ikardija sa velikom modricom ispod oka.

Izabrane vesti

Oni koji žele pravdu samo za sebe nastavili su da manipulišu večeras turskim prvenstvom kroz sve svoje kanale. Evo da vidite šta sudije i VAR soba sa 26 kamera nisu videli. Sramota nas je zbog njih. Nadamo se da će jednog dana one koji su doveli turski fudbal do ove tačke takođe biti sramota“, poručili su iz Galatasaraja.

Nije se dugo čekalo na odgovor, a prvi ga je poslao napadač Fenera Edin Džeko.

„Ikardi je udario glavom u stativu i oni su to okačili na instagram plačući i tražeći penal. To je tipično za njih. Sramotno“, prokomentarisao je Džeko, a prenose turski mediji.

Opet, desile su se dve situacije sa Ikardijem tokom utakmice. U jednoj je zaista udario glavom u stativu, u drugoj ga je udario Điku i tada su iz Galate tražili penal.

U svakom slučaju, samo o fudbalu niko ne priča...


tagovi

Edin DžekoMauro IkardiGalatasarajFenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara