Koković (© MN Press)
Koković (© MN Press)

Trenerska vrteška na Čairu: Plavi se zahvalio, Radomir Koković vodi Radnički

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 21:30

Promocija bi trebalo da bude u sredu

Ekipu je selektirao Nenad Lalatović, ali nije nije vodio, jer je prihvatio ponudu Al Batina i preselio se u Saudijsku Arabiju. Nasledio ga je Aleksandar Stanković i zadržao se samo šest kola u povratničkom mandatu (priveo prethodnu sezonu kraju) pošto su rezultati bili ispod očekivanja. Na gostovanju Partizanu na klupi je sedeo Vladimir Đorđević, strateg omladinaca, a čak četvrti trener Radničkog ovog leta biće – Radomir Koković.

Potvrđeno je Mozzart Sportu da su pregovori sa 37-godišnjim stručnjakom u završnoj fazi, ostalo je da se usaglase još samo detalji i ako sve bude u redu, Koković bi trebalo već u sredu da se pojavi na Čairu i ozvaniči saradnju sa Nišlijama.

Izabrane vesti

Biće to povratak Radomira Kokovića u Superligu, gde je od maja 2019. do marta 2020. vodio Voždovac na 26 utakmica. Prethodno je bio strateg beogradskog Sinđelića i Zemuna, a poslednji angažman imao je u Grafičaru.

Koković se prethodnih dana pominjao u najužem krugu kandidata za upražnjeno mesto na klupi Radničkog. Konurenti su bili još Saša Mrkić, Zoran Milinković i Goran Stevanović, čak se pojavila informacija da je popularni Plavi, bivši igrač i trener Partizana, prvi izbor čelnika Radničkog, ali se on zahvalio i iz zdravstvenih razloga povukao.

Posle toga izbor je pao na Kokovića, koji će imati desetak dana tokom reprezentativne pauze spremi tim Radničkog za meč sa bivšim klubom, Voždovcem.


tagovi

Radnički NišRadomir KokovićGoran Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara