Komentari na vest

Trgovina sa Uefom ili nešto drugo? Juventus napustio Superligu

M

Mega Vazura

pre 11 meseci

Korupcija i malverzacije na stranu... Ovo su prvenstveno prodane duše i beskičmenjaci! Ko više ponudi dobije gu*e
a

alexx

pre 11 meseci

to nije bila ideja Juventusa vec iskljucivo Andree Anjelija zato sad klub pere ruke od njega ! On je zajedno sa Paraticijem glavni krivac za sve sto se desilo klubu zadnjih par godina !
E

Etabeta

pre 11 meseci

Jeste najveci krivac, ali nikada ne treba zaboraviti da je takodje i najveci "krivac" jer je uspeo da podigne Juve posle kalcopolija. A taj Elkan koji "pere ruke" je isto tako okrenuo ledja Juveu kada je bilo sudjenje za kalcopoli, a mogao je da se sudi i dobije, isto kao i sada. Najgori predsednik ikada- beskicmenjak. Cak mislim da ce i prodati Juve vrlo brzo.
J

Juve 1982

pre 11 meseci

Sad se super liga seli u Arabiju. Ljudi će tamo za godinu dvije igranja zaradit bogatstvo.
N

Nexu

pre 11 meseci

Bravo! Bas mi je drago kad vidim da veliki ne mogu da rade sta hoce i kada pokusaj dalje koncentracije moci i novcanih tokova propadne pa makar to bilo i privremeno.
E

Etabeta

pre 11 meseci

Bas sad vidis da veliki mogu da rade sta hoce. Uefa je poprilicno velika :)
G

Gostgost

pre 11 meseci

I eto tako je Juve izbegao drasticnu kaznu. A i Barsa je naucila lekciju brzo. Jos da vidimo da li ce i Real da nauce lekciji ili ce da im ova dva primera budu dovoljno.
n

ne rzumm

pre 11 meseci

pa šta real ima tu da uči,pa neće sami igrat super ligu kad su svi istupili ,normalno da će i oni sad da batale ta posla
g

gosterrrrrrrrrrrrrs

pre 11 meseci

superliga nije prosla jer su igri ogromne pare milijarde eura,Uefa je ogromna organizacija u kojoj ima svega,sama pocetna inicijativa da superliga bude zatvorena je osudjena na propast.Medjutim ima i superliga za neke stvari pravo npr gdje idu i kome sve pare koja ta organizacija zaradi,i evo od sledece sezone se prave nekakve lige tako da ce vremenom se naci na pola puta

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Ogromna je sramota za Milan sto je i samo na milisekund bio deo ovog projekta, to je jos jedna od onih neizbrisivih mrlja.
s

san siro noi

pre 11 meseci

Zaista nek se srame. Milanu to nije trebalo.