1430. Humanitarni tiket u podne: Miloš Krasić tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Vreme čitanja: 3min | ned. 10.05.20. | 09:27

Nekadašnji reprezentativac očekuje plemeniti dobitak od fantastičnih 153.400 dinara!

Sportski put započeo je u Rudaru iz Kosovske Mitrovice. Fudbalski dar primetili su Novosađani pa je već sa četrnaest godina stigao u Vojvodinu. Bio je kapiten juniora “lala”, ali je Novi Sad ubrzo zamenio Moskvom. Odmah je sa Armejcima uzeo trofej u Kupu UEFA kome je pridružio dve šampionske titule, tri Superkupa i četiri kupa Rusije. Naredna odrednica bio je Torino, slavni Juventus, potom i turski Fenerbahče…Sa Juventusom ima osvojenu titulu u Seriji “A”, ali i turski kup.

Značajan trag, naš plemeniti kladilac, Miloš Krasić ostavio je u reprezentacijama do 21 godine odnosno među Orlovima. Biran je za najboljeg fudbalera Srbije u 2009. godini.

Izabrane vesti

“Mislim da sam u dvojici ljudi imao fudbalske uzore. U starijem bratu Bojanu, ali i Predragu Peđi Mijatoviću. Velike emocije gajim prema našoj reprezentaciji. Takođe, prema Rudaru iz Kosovske Mitrovice u kome sam načinio prve fudbalske korake. Naravno, prema novosadskoj Vojvodini. U sportu i životu bitna je posvećenost, predanost u radu. Takođe, maksimalna iskrenost, laž nije dozvoljena… “, ističe Krasić i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Krećemo od Tajvana, TAJPEJ – MING ČUAN. Domaći su bez bodova sa negativnom gol razlikom, minus četrnaest. Gosti imaju bod, dakle remi sa tri poraza, od kojih su poslednja dva bez datog gola. Na poslednje četiri utakmice domaćih nije bilo manje od četiri gola.

“Neka bude četiri plus”.

Na red dolazi simulacija sa Ostrva, LIVERPUL (SIM) – ČELSI (SIM). Domaći su lideri sa 82 boda, a Plavci zauzimaju četvrtu poziciju sa 48 poena. U martu je Čelsi dobio Everton sa 4:0.

“Minimum gol u prvom odnosno makar dva gola u drugom poluvremenu”.

Belorusija, utakmica iz realnog vremena, SMOLEVIČI – BATE. Domaći su bez pobede sa osvojena tri boda. Borisov ulazi u formu, učinak je 4:1:2, sa jednim remijem i četiri pobede u poslednjih pet utakmica. Bate je slavio u oba međusobna meča, 3:2 i 1:0.

“Prelaz iz dvojke u dvojku”.

Za kraj Turska, simulacija, BEŠIKTAŠ (SIM) – FENERBAHČE (SIM). Fener ima četiri boda manje, poslednji minimalan poraz dok je Bešiktaš sa Galatom odigrao bez golova. U svakom slučaju od ova dva tima se očekuje bolji plasman od zamrznutog zbog korone sredinom marta.

“U drugom poluvremenu očekujem maksimalno jedan gol”, zaključuje Krasić koga upoznajemo sa plemenitim radom naše kompanije.

MOZZART je u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra. Top of FormBottomU akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Mozzartov Humanitarni tiket u podne ima 205 plemenita dobitnika, a ukupna donirana suma iznosi 15.103.589, 00 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo koga je kompanija MOZZART svojim donacijama do sada pomagala: “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Institut za majku i dete “Dr Vukan Čupić”, Dom za decu Mladost u Kragujevcu, Udruženje Život, Fonadciju Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić, Institut Dedinje,Tiršovu, Savez udruženja osoba sa autizmom, Opštu bolnicu u Surdulici, UNICEF, Fondaciju Ana i Vlade Divac, SOS Dečje selo u Kraljevu, Koš za sreću, MS Platformu Srbije, Novosadski centar Živeti uspravno, Udruženje Srbi za Srbe, FILUM, VK Partizan, Centar za samostalan život osoba sa invaliditetom, Svratište za decu, Zvečansku…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Miloša Krasića dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta, Banja Luka . Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni turnirMiloš Krasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara