Šimura Noboru (©Starsport)
Šimura Noboru (©Starsport)

Tri nova ugovora u Subotici

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 17:54

Spartak zadržao Dunđerskog, Šimuru i Milića

Nastavlja Spartak sa praksom da čuva tim na duže staze, da ne pravi vašar u svakom prelaznom roku, kao što se dešava kod mnogih u Superligi.

Subotičani su prodali Nemanju Tekijaškog u Poljsku, ali su zato sačuvali okosnicu ekipe i danas je vezali za klub na još dve godine.

Izabrane vesti

Nove ugovore sa Plavim golubovima potpisali su David Dunđerski, Šimura Noburu i Andrija Milić. Pre nekoliko dana novi trogodišnji ugovor potpisao je Mihajlo Ivančević, tako da je kičma tima sačuvana za još dve sezone.

Desni bek David Dunđerski je u Spartaku od mlađih kategorija i do sada je skupio 106 nastupa i postigao dva gola za subotički klub. Japanac Šimura Noburu, koji igra na mestu centralnog veziste, na Gradski stadion došao je iz niškićke Sutjeske 2017. godine, pa iako je deo vremena proveo na pozajmicama, skupio je 97 nastupa za Spartak i postigao 10 golova uz devet asistencija.

Centralni vezista Andrija Milić je zalog za budućnost, pošto ima 19 godina, igrao je i za Jagodinu, u kojoj je bio na pozajmici prošle sezone i za Bačku, a sada će se boriti za svoje mesto pod suncem u taboru Plavih golubova.


tagovi

Spartak SuboticaSuperliga SrbijeNoboru ŠimuraDavid Dunđerski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara