Turska solidarnost: Lazar Marković do kraja sezone u Trabzonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.02.23. | 14:55

Dva dana nakon što je Gazijantep odustao od takmičenja u prvenstvu i kupu...

Fudbal je u drugom planu, ali život mora da se nastavi, pa su tako turski klubovi skočili u pomoć Gazijantepu, koji je zbog strahovitog zemljotresa bio prinuđen da odustane od učešća u prvenstvu i kupu Turske.

Svi igrači Gazijantepa – i Hataja – tako su se našli u neugodnoj situaciji u jeku sezone, ali su ostali klubovi solidarno priskočili u pomoć, pa će tako Lazar Marković do kraja sezone igrati u taboru branioca titule Trabzonu.

Izabrane vesti

Jasno je da Trabzon neće odbraniti titulu, trenutno je šesti na tabeli sa 16 bodova manje od vodećeg Galatasaraja, ali to i nije toliko važno koliko pomoći klubovima najviše pogođenim zemljotresom.

Plan je naime da svi klubovi preuzmu ponekog igrača kako bi oslobodili Gazijantep i Hataj dodatnih troškova u zlo doba, a da se pride sačuva kostur ekipe za neka srećnija vremena. Nadamo se što skorija.

Kako bilo, turski mediji prenose da će Lazar Marković do kraja sezone izvesno igrati na pozajmici u Trabzonu, a za dalje – ko to može da zna u ovakvim trenucima? Ugovor bivšeg fudbalera Partizana sa Gazijantepom ističe 2024.

Ostaje da sačekamo i vidimo šta će biti sa drugim Srbinom u Gazijantepu Markom Jevtovićem.


tagovi

Lazar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara