U Partizanu tvrdili da je igrač za budućnost, sad je u Drugoj ligi Kipra

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.06.22. | 16:38

Dušan Lalatović potpisao za Aja Napu

Mnoge navijače Partizana je u godini kad je buknula korona iznenadila vest o angažovanju Dušana Lalatovića. Pre svega što ni pasionirani pratioci superligaškog fudbala nisu mogli na prvu da se sete karakteristika visokog štopera. Bio je to prelazni rok u kome je dogovoren transfer Makija Banjaka iz Olimpije, potvrđen angažman Denisa Stojkovića, a nijedan od njih više nije ne samo u Humskoj, već ni u srpskom fudbalu.

Banjak igra za Kairat, Stojković je član Rijeke, a van države je otišao i 23-godišnji defanzivac. Lalatovićeva nova destinacija je Kipar, pošto je potpisao za Aja Napu. Dušan je na Rajskom ostrvu overio saradnju na dve godine i u sledećoj sezoni će biti deo tima koji će ppokušati da kroz takmičenje u Drugoj ligi izbori plasman u elitni rang. Mada, biće to zahtevan posao za Aja Napu, pošto je u minulom prvenstvu jedva, tek u završnim kolima, izborila opstanak u drugoligaškoj konkurenciji.

Izabrane vesti

Posle odlaska iz Partizana, koji mu je kad je potpisivao dao četvorogodišnji ugovor, Dušan Lalatović je najpre pokušao da se nametne Albertu Nađu u Teleoptiku, prošlog leta je prešao u Rad i na terenima Prve lige odigrao 30 utakmica, dao je čak i dva gola: u remiju sa Žarkovom (1:1) i porazu od pančevačkog Zežezničara (1:2). Sad je pred njim novi izazov.

Treći u inostranstvu, s obzirom da je pokušao da se nametne u Bugarskoj (Levski iz Sofije) i Slovačkoj (DAC iz Dunajeske Strede). Rođeni Novosađanin je karijeru počeo u mlađim kategorijama Vojvodine, igrao za nižerazrednu Budućnost iz Gložana, bio član niškog Radničkog, vranjskog Dinama i zrenjaninskog Rada, da bi posle epizode u Slovačkoj stigao u Humskoj i leta 2020. je generalni direktor Parnog valjka Miloš Vazura uveravao da je „zalog za budućnost“.

S obzirom da su mu tek 23 godine možda za njega ima vremena...


tagovi

Aja NapaDušan LalatovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara