©www.svenskfotboll.se
©www.svenskfotboll.se

U prodaji karte za Ibrin oproštaj protiv Srbije

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 19:49

Dobar deo već rasprodat, cena preostalih od 22 do 45 evra za tribine, u ložama i do 335...

Srbija će poslednje dve kontrolne utakmice pred Evropsko prvenstvo odigrati protiv Austrije i Švedske. Budući da se nije plasirala na završni turnir, skandinavskoj reprezentaciji u tom pogledu okršaj protiv Orlova nije od velikog značaja, ali interesovanje za njega poprilično je veliko.

Fudbalski savez Švedske odlučio je da tokom prijateljske utakmice sa Srbijom oda počast Zlatanu Ibrahimoviću zbog svega što je uradio u dresu sa državnim grbom, a ovog utorka u prodaju su puštene karte za utakmicu sa Srbijom, koja je na programu 8. marta u Friends Areni u Solni. I dobar deo ulaznica već je rasprodat.

Izabrane vesti

Od onih što su ostale, najjeftinije karte koštaju 249 švedskih kruna, odnosno 22 evra, dok cena najskuplje, makar na tribini, košta 499 švedskih kruna iliti oko nešto manje od 45 evra. One u svečanoj loži znatno su skuplje. Karta za ložu na zapadnoj tribini iznosi 335 evra, dok je za istočnu potrebno izdvojiti 200 evropskih novčanica.

- karte možete kupiti na linku OVDE -

Ibrahimović je odlučio da završi igračku karijeru krajem prošle sezone, a kako je u martu 2023. odigrao poslednju utakmicu u dresu reprezentacije, nije imao priliku da se oprosti od nacionalnog tima. Uradiće to za nešto više od dva meseca, kada bi po poslednji put u žuto-plavom dresu trebalo da istrči na teren stadiona u Solni.

"Zlatanov značaj u švedskom fudbalu je ogroman i svi mi koji smo pratili njegovu reprezentativnu kariejru smo srećni i ponosni što ćemo imati priliku da mu odamo počast 8. juna", izjavio je tim menadžer reprezentacije Švedske Stefan pereson.

Ibrahimović je za državni tim odigrao 122 utakmice, a sa 62 pogotka najbolji je strelac u istoriji Švedske.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------



tagovi

Zlatan Ibrahimovićfudbalska reprezentacija Švedskefudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara