Komentari na vest

U šest rečenica je umeo sve da kaže, otkrio je velikane svetskog fudbala

z

ziv mi ti

pre oko 1 godinu

Ja sam cuo da je ovaj lik rekao, kad me bata djora nije primio u njegovu trenersku skolu, italijnska licenca mi ne treba! I zato je ostao pomocnik celog zivota.
N

Nnm

pre oko 1 godinu

Znam dobro italijanski fudbal, pratim ga decenijama, ali opet nisam znao da je ovaj čovek imao toliko udela u brojnim uspesima. Dokaz koliko iza brojnih uspešnih ima možda i još boljih i uspešnijih, ali koji ne žele slavu i naslovne strane. To su ljudi koji se ne bave šminkom i formom, izgledom i utiskom, to njih ne zanima, već suština i konkretan rad i rezultat! Legendo počivaj u miru, imao si se zašta i roditi.
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Serija A devedesete....to se vise ne ponavlja...krespo,seva,asprilja,sinjori,boksic,ravaneli,hubner,vijeri,zuba,inzagi,adriano,rekoba,batistuta,badjo,zorz wea,dejo,salas,toti,montela,mancini.kaka.ronaldinjo,rivaldo.....koja je to plejada igraca top klase.... Danas celsi daje 120milki za neke mudrike,haverce,manekene bruna i entonija samo 100milki..... Uz svu pompu instagrame mora se konstatovati....presusilo je....

mratinkovic86@gmail.com

pre oko 1 godinu

A da ne pričamo da su današnji igrači prazne tikve nevaspitane koje samo pare zanimaju. Nema tu inteligencije , a ni klase. A i karijere im traju 5-7 sezona plafon.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svakom treba igrac i covek kao sto je gospodin Andrij Sevcenko legenda Ukrajine i Ukrajinskog fudbala.
U

Urke777

pre oko 1 godinu

U svakom drustvu, u ssakoj firmi, u svakoj skoli, u svakom odeljenju ima po jedan takav lik. Bez njih, svet bio prazan i tuzan, a mnogi uspesni jako neuspesni. Nemaju harizmu da budu prvi, ili bezobrazluk (pre ovo drugo) ali kao rodjeni da iz senke prave cuda. Tajni sastojak svih uspeha. On je bio jedan od tih i neka mu je vecna slava!
Б

Бибарс

pre oko 1 godinu

Смешан играч Шевченко, плаћен само 25 милиона. Па ја би могао да га купим.
s

sg018

pre oko 1 godinu

Slava mu! Čovek iz senke i puzla bez koje cela slika ne bi bila ista
r

roni

pre oko 1 godinu

bukvalno nijedan spic ove generacije ne bi igrao fudbal u ono vreme.zamisli vlahovica i kejna u konkurenciji raula,sevcenka,ronalda i anrija hahha sta mi gledamo danas juju gasi svetlo.sto je vise tehnologije i novca to je manje kvaliteta.pu bagro
G

Gost1976

pre oko 1 godinu

Dodaj tu još Boba Vijerija..razbijača..Krespo,Salas,Romario..pa kod nas Kovačević,Milošević koji su bili sjajni centarforovi...
O

OU

pre oko 1 godinu

Anri i Ronaldo su trčali po ulicama i livadama od kad su prohodali, Vlahovićeva generacija već je odrasla uz kompjutere, a ovi sad što rastu uz tablete 24/7, naravno da neće biti tako agilni i okretni i da će doći do pada kvaliteta u svakom smislu, osim u kondicionom, jer na tome je pažnja.
r

roni

pre oko 1 godinu

Gost1976 hahah druze morijentes koji je bio top igrac nije imao mesta medju 10 najboljih,on bi danas bio najskuplji spic na svetu pa mnogo praznih mesta pa woghorst iz mancestera :)
r

roni

pre oko 1 godinu

OU ja pricam o talentu.majke nisu prestale da radjaju majstore.gde su onda?losi treneri mladjih kategorija,losi skauti,losi strucnjaci u i oko prvog tima,roditelji ocigledno pogresno podizu decu...sve je katastrofa.
b

bravvooo

pre oko 1 godinu

sjajan tekst, svaka cast. ovakvih vise treba a ne samo da pisete o vecitima i propalom srpskom fudbalu