Kingsli Koman (AFP)
Kingsli Koman (AFP)

Udarac za Bajern i Francusku: Kingsli Koman najmanje dva meseca van terena

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 21:08

Krilni napadač povredio ligament kolena tokom današnjeg duela sa Augzburgom

Savladao je Bajern Augzburg na nimalo lakom gostovanju u 19. kolu Bundeslige, ali trijumf kojim su se Bavarci približili lideru Leverkuzenu na samo dva boda zaostatka imao je određenu cenu, ne tako malu. Naime, već u 24. minutu teže se povredio Kingsli Koman kojeg na terenu nećemo gledati najverovatnije pre aprila meseca.

Nakon inicijalnih ispitivanja lekari su utvrdili da je došlo do povrede ligamenta kolena i da francuskog krilnog napadača čeka pauza od najmanje dva meseca, možda i cela tri. Nastradala je slabija leva noga i zbog toga će Koman propustiti bar desetak utakmica u svim takmičenjima uključujući i dvomeč osmine finala Lige šampiona protiv Lacija.

Izabrane vesti

Upitan od strane medija da li će Bajern i nakon dolaska Saše Bojea dovoditi još igrača, sportski direktor Kristof Frojnd je odgovorio: "Mi smo, zapravo, gotovi". Ipak, Frojnd nije u potpunosti isključio mogućnost da u završnim danima zimske pijace Bajern pojuri zamenu za Komana.

Nije, međutim Bajern jedini doživeo udarac, već i reprezentacija Francuske koja će za predstojeći Euro morati da počne da se uigrava bez 27-godišnjeg ofanzivca koji će propustiti prijateljske mečeve sa Nemačkom i Čileom 23, odnosno 27. marta.


tagovi

Kingsli Komanpovredapovreda kolenaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara