Sterling, Gundogan, Voker i Žezus (© Reuters)
Sterling, Gundogan, Voker i Žezus (© Reuters)

Udarac za Siti: Gabrijel Žezus i Voker ne igraju tokom praznika

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.12.20. | 12:30

A Građane čekaju četiri teška ispita

Biće oslabljen Mančester Siti tokom prazničkog ludila. Odigraće četiri utakmice u samo 11 dana, ali je mala, gotovo nikakva, verovatnoća da će na njima moći da računa na Gabrijela Žezusa i Kajla Vokera.

Napadač i desni bek su pozitivni na virus korona, a osim njih dvojica inficirana su u dva člana stručnog štaba, odmah su sva četvorica otišla u izolaciju, zbog čega će Pep Gvardiola sa manjkom opcija morati da smišlja taktiku na prelazu između dve godine.

Izabrane vesti

Žezus je u dosadašnjem toku sezone odigrao 11 mečeva, na njima postigao četiri gola, najrealnije je da ga u špicu menja Feran Tores, koji tu ulogu obavlja maltene otkako je stigao iz Valensije. Druga alternativa je Serhio Kun Aguero, s tim što iskusni Argentinac ne dobija toliko prilika kao ranije.

Što se tiče Vokera, uglavnom je poslednjih sedmica rezerva Žoao Kanselu, njegovo odsustvo ne bi toliko trebalo da se primeti,  jer je Portugalac redovan uz aut-liniju.

Građani u subotu dočekuju Njukasl, već u nedelju putuju na megdan Evertonu, što je uvod u još dva žestoka gostovanja: prvenstveno Čelsiju 3. januara i u okviru Liga kupa, Mančester junajtedu, tri dana kasnije.




tagovi

Kajl VokerGabrijel ŽesusMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara