{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Posvećen sam Partizanu“, uverava visoki napadač
Umar Sadik: Ako se Napoli interesuje znači da dobro radim

Neko može da priča po celi bogovetni dan i ništa da ne kaže. A neko suštinu sažme u tri rečenice. Samo toliko bilo je potrebno Umaru Sadiku da objasni Nigerijcima kako nema u planu ove zime da napušta Humsku 1.

Visoki špic na pozajmici iz Rome oduševio je u početnih nekoliko meseci mandata u Beogradu: daje golove (16), asistira (12), veruje mu struka, cene ljudi iz kluba, vole ga navijači, pa ne oseća potrebu da bilo šta menja.

Iako može. Zvali su ga kijevski Dinamo, francuski Lion, španski Sosijedad, klubovi sa Bliskog istoka, da bi pre dve sedmice kao bomba odjeknulo interesovanje Napolija. Malo ko se sa Topčiderskog brda oglašavao po tom pitanju (da priča o ponudi), a onda je potvrda da je želja Italijana bila stvarna stigla pravo iz usta Umara Sadika. Ranije je naglašavao da mu je želja da se oproba u jednoj od „liga petice“, što Serija A svakako jeste, međutim, u izjavi za medije u otadžbini pojasnio je da je spreman da čeka naredni prelazni riok.
Posvećen sam Partizanu. Moram da nastavim da radim dobro i da vidim šta će se na kraju desiti. Interesovanje Napolija je dobra stvar za mene, pokazuje da dobro radim, ali sad sam fokusiran na crno-bele“, predočio je Sadik u izjavi za Sports ekstra.

Parni valjak do 1. jula ima mogućnost da upatom 1.750.000 evra – uslovi promenjeni početkom godine na sastanku sa operativcima Rome – otkupi ugovor Umara Sadika. I da onda raspolaže njime stoprocentno, što bi mu omogućilo veći prihod od prodaje (kad se onda desi) nego da je transfer realizovan tokom zime (deo bi morala da dobije Vučica).

Inače, Napoli je bio spreman da plati 12.000.000 evra. Partizan traži okruglo 15.000.000.

(FOTO: Star sport)          

×