"Radost Janjića"
"Radost Janjića"

KRAJ: Srbija - Slovenija 5:1 (VIDEO)

Vreme čitanja: 4min | uto. 02.02.16. | 20:05

Bez obzira na to što se radi o početku takmičenja, ova utakmica bi mogla da bude odlučujuća za dve selekcije na turniru

Radost Janjića

Važna i ubedljiva pobeda naših momaka, kojom su stigli nadomak plasmana u četvrtfinale šampionata Evrope u futsalu.

Izabrane vesti

Ostanite uz MOZZART Sport, uskoro vas na našem portalu očekuje i detaljan izveštaj sa ovog meča.

KRAJ UTAKMICE!!!

40. minut - Ušli smo u sam finiš, Srbija rutinski privodi meč kraju.

39. minut - Slovenci su opet sa igračem više u napadu, ali se naša reprezentacija sjajno brani. Nema ideje u igri naših rivala, naleteli su na srpski zid! 

35. minut - Poslednjih pet minuta, Slovenci su se izgleda pomirili sa debaklom...

34. minut - GOOOOOOOOL!!! 5:1 za Srbiju - gol sa naše polovine! Strelac je Marko Pršić. Tako je to kada napadate bez golmana, često usledi kazna sa pola terena.

31. minut - Slovenci igraju bez golmana! To je nešto što nije strano u futsalu, probaće da sa igračem više ostvare prednost na terenu i smanje rezultat. Naši su za početak dobro postavljeni.

30. minut - GOOOOOOOOL!!!! Kocić je povukao sjajno kontru i odličnim udarcem povećao na ogromnih 4:1. Drugi gol na meču za našeg najboljeg fudbalera.

26. minut - GOOOOOOOOL!!! Rajčević - 3:1! Bila je to sjajna reakcija Perića, koji je razgrnuo svoje čuvare i dodao do Rajčevića, koji je iz drugog pokušaja matirao Mordeja.

24. minut - Nekoliko praznih napada sa oba strane, a onda greška mladog Miloša Stojkovića, međutim, istrčao je na vreme Aksentijević i povredio se, ali izgleda da nije ništa ozbiljnije već samo grč.

21. minut - GOOOOOOOL! 2:1! Mladen Kocić! Odlučno je krenula naša selekcija u drugom poluvremenu. Nakon nekoliko brzih pasova, Perić je ostavio loptu za Kocića, ovaj je šutirao, a lopta taman okrznula jednog slovenačkog igrača i završila u mreži Alena Mordeja.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

17. minut - ZAZVONILA JE PREČKA U ARENI! Kakav projektil Marka Perića i kakva sreća za Slovence. Čini se da je Mordej kačio loptu vrhovima prstiju. Ponovo napad Srbije i stativa. Prava je šteta ukoliko ne uspemo da dođemo do prednosti do kraja prvog poluvremena.

16. minut - Nova velika prilika za Srbiju, snažno je šutirao Perić, lopta je pogodila Simića i umalo završila u mreži.

14. minut - GOOOOOOOOL - 1:1! Sjajan udarac Janjića iz kazenog udarca - konačno izjednačenje! Svaki sledeći faul do kraja prvog poluvremena biće kazneni udarac za Srbiju.

12. minut - Imalo da Slovenci dupliraju vođstvo. Čujec je sjajno povukao kontrapad i poslao loptu na drugu stativu, ali se spetljao Vrhovec.

12. minut - Dobar pokušaj Kocića iz prekida, ali Slovenci su se ponovo odbranili.

11. minut - Dobro izveden prekid naše selekcije, snažno šutira Rakić, ali Mordej ponovo brani.

9. minut - Velika borba na obe strane, ali za sada prilično oprezne obe seleckcije.

6. minut - Odgovara i Srbija još jednom, gađa Lazić, ali pored gola. Evo i snažnog udarca Pršića, brani Mordej vrhovima prstiju.

5. minut - Nova dobra akcija Slovenaca, ali sjajna odbrana Aksentijevića.

4. minut - Dve dobre šanse za Orlove, prvo je snažno šutirao Rajčević, a onda i Janjić - šteta...

3. minut - Vodi Slovenija sa 1:0 - Osredkar je sačekao loptu na drugoj stativi, Vrhovec ga je odlično pronašao. Naši su bili loše postavljeni u odbrani.

2. minut - Slovenci nam prave ozbiljne probleme u uvodnim trenucima, ali uzvraća Kocić! Pravo taktičko nadmudrivanje  na početku meča, nema nikakvog zaletanja. Sudije su svirale i prvi faul gostima.

UTAKMICA JE POČELA!


Sve je spremno za spektakularni početak 10. jubilarnog Evropskog prvenstva u futsalu. Beograd će u narednih 11 dana (2. - 13. februar) biti domaćin najboljim evropskim selekcijama, a turnir će otvoriti reprezentacije Srbije i Slovenije.

Bez obzira što se radi o početku takmičenja, ova utakmica bi mogla da bude odlučujuća za dve selekcije kada je u pitanju plasman u četvrtfinale, s obzirom da se u grupi nalazi i favorizovana Portugalija.

>>> Počinje futsal groznica: Tipovanje na Srbiju donosi ogroman dobitak!
>>> Beograde, imaš čast - ugostio si velemajstore igre na petoparcu (VIDEO)
>>> Beograd ruši rekord Evropskog prvenstva: Srbija - Slovenija pred više od 11.000 ljudi!

Igrači kladionice MOZZART danas su bezrezervno verovali u pobedu Srbije, pa su u ogromnoj meri igrali na keca na selekciju Ace Kovačevića.

I vi imate još dovoljno vremena da odigrate keca - kvota u ovom trenutku na pobedu Srbije je 1,60 i nalazi se u padu s obzirom da se igra u ogromnoj meri.

Utakmica između Srbije i Slovenije zakazana je za 18.30, a vi na MOZZART Sportu možete pretiti dešavanja iz Beogradske arene.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Futsal Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara