Komentari na vest

Vajnaldum: Četiri nedelje sam pregovarao sa Barsom, PSŽ je bio konkretniji

K

Kme

pre gotovo 3 godine

Druže,hvala ti..jesi bio za đ al ko si ti uopce.. bzvze gomilanje nepotrebnih igraca se sprijecilo zahvaljujuci petrodolarima..
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Pa to je isto kao sto dobijes ponudu od dve firme isti posao samo sto jedna nudi 30000 A druga 60000h platu,sta bi vi izabrali kao ljubav prema firmi i radili za manju platu
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Pošteno, a ne da priča da ga je povukao klub i tradicija. Svi fudbaleri su smrtnici, kako kaže predsednik Bolonje, u fudbalskom biznisu nema prijatelja.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Sad dal je on bas zainteresovan za projekat PSG-a ne znam. Ali svakako ako posmatramo i sportske i finansijske motive PSG je trenutno bolji izbor. Barsa sa Kumanom na klupi nema sta da trazi u LS, Mesi vise nije u najboljim godinama, vuce i dalje covek, ali nema ko da mu pomogne, Barsa je trenutno u jako losem momentu.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Čovek opušteno stavlja Barsu i Naftu u istu rečenicu, zanimljivo... Konkretniji, ne, izdašniji, pare samo i to je to, cemu opravdanja?!?
r

roni

pre gotovo 3 godine

susta suprotnost calhanogluu koji zivi u iluziji da ce eksplodirati na euru i obezbediti sebi visok ugovor negde.na kraju ce nezalost ostati u milanu jer su maldini i poli jedini mongoloidi koji ga zele
1

1902

pre gotovo 3 godine

Pa ljudi mojo sta je ovde cudno???Pa PSG je trenutno bolja i jaca ekipa od barcelone eheheheheh pa pre ce da osvoji LS sa PSG nego ovim :D :D :D a ima i 30 godina i ovo mu je verovatno posledjnji jaci ugovor koji je potpisao!
b

baldhawk

pre gotovo 3 godine

Naravno da će izabrati bolje uslove. Ali "PROJEKAT". Majko sveta.

Grof Stefan

pre gotovo 3 godine

Nema ko sta da mu zameri. Neki momak je napisao u komentaru da ce od dve firme izabrati onu koja nudi bolju platu, bolje uslove, bolje okruzenje i tako je Vajnaldum izabrao. Sasvim razumno. Nije on vezan pupcanom vrpcom za Barsu pa da mora tamo da ode...
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Konkretniji u vidu zelenih novcanica, konkretniji jer je dao vise nezasiti stvorovi...
G

Gost23456

pre gotovo 3 godine

Sta bi ti izabrao? Konkretniji su bili jer su odma stavili ponudu na sto, nisu cekali i covek izabrao bolje.