Komentari na vest

Vanredno u Zagrebu: AEK stigao, pohapšeni Bed blu bojsi raštrkani u 16 zatvora, porodice brinu za bezbednost

D

Dred

pre 9 meseci

Inače fina nacija, povijest im je baš čista. To se uči iz vatikanskih spisa...
b

brine

pre 9 meseci

Šta piše ovaj novinar i ostane živ ,neće igrači i rukovodstvo kluba biti meta tih nazovi navijača ,pa nego šta će ,ovi jedva čekaju utakmicu da bi ih vređali i gađali ,a mislim da će biti i nešto protiv nas bar jedan transparent
u

u Grčkom

pre 9 meseci

zatvoru će da promene ime grupe,sad će biti Bad Blue Girls....
b

biće to nastavak filma

pre 9 meseci

"Ponoćni Expres",samo u Grčkom zatvoru....ijaooooooo ujaci šta će da vam rade....
S

Snoopy

pre 9 meseci

Šta će da im rade aj ne budi smešan bili su i naši u Djenovi i tako su šipci isto pričali jao sta će da im rade i ono veliko NIŠTA
I

Iskustvo

pre 9 meseci

Ispričaj nam kako je tebi bilo da svi znamo
r

radice nista

pre 9 meseci

vise cuvaju te hrvate nego predsednika, mnogo gledas filmove stivena seagala, cim udje u zatvor pobije se, a jos nije ni rasprostio krevet . istina je da bi bio skandal kada bi se bilo kome nesto dogodilo. a veliko pitanje je ko ga je zaista smrtnosno povredio, moze lako biti da je grk iz panatinaikos ili cak njegov iz aeka
T

Trpadzija

pre 9 meseci

Druze u grckim zatvorima je najmanje grka. Znam iz licnog iskustva
S

Sever4ever

pre 9 meseci

Vidim hrvati ovde masovno sire propagandu o Urosu Misicu a decko nikakve veze sa ubistvom nije imao niti ga je pocinio kao ovi njihovi u Grckoj,vec je nepravedno uhapsen zbog onog pandura koji je upao na sever,provocirao i snimao kamerom Delije unutar samog kopa,posle kad je dobio batine murija je brze bolje uhapsila prvog koga je navatala pri izlasku iz stadiona(Misica) bez ikakvih dokaza jer nije on mahao onom bakljom vec totalno drugi lik! Ovo znam provereno jer sam licno bio na toj utakmici kada se to desilo na 5-6 metara od mene!
p

prti

pre 9 meseci

I tebi je to normalno da se coveku sprzi lice bakljom zato sto je snimao??? Da su mu uzeli telefon kameru pa polupali ajde ali da ga mlatis upaljenom bakljom alo odakle pravo da se ugrozava neciji zivot...
?

?

pre 9 meseci

Грчки правосудни систем је за.ебан зато што тамо тужилац не доказује вашу кривицу, него кад подигну оптужницу на вама је да докажете своју невиност. Е сад бих волео да чујем како ће ови љубитељи фудбала да објасне шта су тачно тамо радили и како нису учествовали у убиству...
H

Hladni radijatori

pre 9 meseci

@? Pa svugde u svetu tuzilac podize optuznicu protiv potencijalno okrivljenog a na njemu je da proba da se pred istim odbrani,a to sta su oni radili tamo..,dok je god sveta i lopte koja se kotrlja bice i navijaca i ovakvih stvari nazalost i to se tesko da promeniti.
K

Kup Ere Ojdanica

pre 9 meseci

@Chiske Druze nikako ne mozes da poredis slucaj Tatona sa ovim slucajem inacem sam navijac Zvezde i to ovde vecina zna po komentarima pa nemam razlog da se stavljam ni na ciju stranu, elem nije isto kada lisis nekoga zivota noz pistoljem palicom ili na bilo koji drugi nacin u pravosudju postoji klasifikacija zlocina,spominjes Tatona ali ne kazes kako se stvarno dogodio nesrecni slucaj to sto su grobari osudjeni zbog pritiska Francuske drzave i dobili kaznu za delo koji nisu pocinili je opet neka druga prica decko je dobio fizicke povrede ali se slucaj nesrecno zavrsio tako sto je skocio u prolaz i zadobio teske unutrasnje povrede jel je pao sa velike visine znaci nije isto namonesenje telesnih povreda kada sudis nekome i kazna za lisavanje necijeg zivota inace za oba dela pojedinci treba da odgovaraju pred zakonom ali ne onako kako neko drugi kaze nego da im se sudi kako je stvarno bilo i po tezini ucinjene stvari, inace ne bi bio u kozi ovim hrvatima sada po Grckim zatvorima, i jos jedna stvar mi nilad nije bila jasna Pao Grcki klub pobratimi navijaci sa osvedocenim ustasama,pozdrav.
T

Tacka? Zarez? Pismenost?

pre 9 meseci

Druze, nemoj deliti lekcije dok ne naucis pravopis. Prvo pocni odatle, pa onda dalje. U tekstu preko 100 reci stavio si jedan zarez. Tvoje misljenje nije bitno apsolutno nikome dok se neopismenis. Ima vecernjih skola, nije sramota. Onda se vrati i pisi komentare, pa ce pismen svet, za pocetak, makar moci da procita sta imas za reci.
p

profesore da pitam

pre 9 meseci

tacka,zarez...pa dobro jel prosao godinu ili si ga oborio? ili ako keva donese neki poklon ipak ga ocenjujes pozitivno ??
P

Profesorrr

pre 9 meseci

"Neopismenis" se pise odvojeno. Obojica ste dobili jedinicu.
n

nisu ucinili

pre 9 meseci

danima se dogovarali, skupili hladno oruzje i krenuli sa Terazija na 4 momka u kaficu i ubili boga u njima.. iz zabave
P

Popsi

pre 9 meseci

Kakva prava kukavicama? Jel imao prava grčki mladić na život?! Doživotna za ubicu i organizatore, a ostalima po 20 godina.
a

ako ništa drugo

pre 9 meseci

barem će svako od tih BBB da se dobro uda u Grčkom zatvoru...
B

Beks - NUFC

pre 9 meseci

Ovo što je ubijen mladi momak, to je zbilja užasno, ne postoje reči opravdanja. E sad, mi nemamo pojma kako je do toga došlo, zašto su hrvati uopšte išli da prave probleme, šta se krije iza svega. Iskreno, ja se gnušam huligana, nasilnika, ološa na stadionima. Čak i ne znam koju kaznu zaslužuju. Teško je to prevaspitati, nemoguće. Što se tiče navijačke opredeljenosti, da, navijaću za modre! Daleko su mi bliži.
d

d. g.

pre 9 meseci

I ja se gnušam nasilnika i mislim da je Dinamo trebao biti izbačen iz Evrope.
S

Stop Huluganima

pre 9 meseci

Ovakvi huligani treba da dobiju zatvor minimum 20 godina kao i Grobari oni sto su ubili Brisa Tatona,a i Uros Mišic i ostali Huligani (ali gle cuda niko nista nije dobio do sada).Ovo je prava slika Balkana. Uvek je neko drugi kriv kao sto je u ovom slucaju,a kao sto je bilo u Slucaju Brisa Tatona,Urosa Misica gde pokusava da gura baklju u usta coveku.
G

Gost1234

pre 9 meseci

Sram te bre bilo!!!!!!! Uros Misic nikoga nije ubio a odlezao je 5 godina!!!!!!!!! I prvostepeno osudjen na 10!!!!!!!!!!!!!!!!!
T

Tarantula

pre 9 meseci

Da se ja pitam trebalo je da odleži 20 godina ,da više nikome ne pada na pamet da čini zlodela na mestu gde vodim decu.Ovako,dobio 5,odležao 3 ipo,i svaki novi huligan se osokoli tako simboličnim presudama.
S

Stop Huluganima

pre 9 meseci

@Gost1234 Tebe treba da bude sramota sto podrzavas hulugane. Znaci treba da ubijes nekog da bi isao u zatvor ? a pokusaj ubistva ? za to se ne ide u zatvor ? Sram da te bude,a verovatno imas jedva 15 godina.
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

stop huliganima ...pa zato i divljaju jel se ne osudjuju pravedno. Ove treba osuditi maksimalno pa da sledeca tura razmisli dobro dal ce da ide ikad vise .
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

JA SAM NAVIJAC SA TVITERA.
b

bl rs bih

pre 9 meseci

I na slobodi su hrabri samo u grupama...ne samo oni...

Chiske

pre 9 meseci

Cuo sam se sa prijateljem iz Istre (Hrvat iako nije ni bitno) Kaze da bi vise voleo da istrunu tamo u zatvoru i da se ne vracaju. Tako da nisu svi Hrvati ovakva bagra, zapravo vecina ih je normalna. Ali ja ne bi bas toliko pljuvo imali smo i mi ovakvih ispada. Ovaj, pardon, imali su blizanci ovakvih ispada, recimo pada mi odma na pamet Bris Taton... Tako da tisina...
@

@Chiske

pre 9 meseci

Vojvodina je Srbija,a tebi ako su oni bolji sikter tamo i ne vracaj se!
D

Dejani

pre 9 meseci

Pa to je djelo huligana, neradnika, drogeraša i dilera sa tribine. Sigurno nije uradio neko ko ide pošteno na posao.. Takvih imaš u svakoj naciji..
s

south

pre 9 meseci

Slazem se da treba da snose posledice oni koji su krivi za ovo. Isto sam mislio i kada je Taton ubijen. Nikada necu razumeti da je neko spreman da prebije/ubije nekoga zbog kluba. Nadam se da ce se ljudi konacno dozvati pameti.
G

Gida

pre 9 meseci

Da su to Srbi uradili mislim da bi nas za sat vremena izbacili iz svih takmičenje i zabranili da igramo u Evropu 5 godina. Ipak to su Hrvatski navijači kulturni, dobri , nisu nacionalisti, postupaju u skladu sa navijačkim i ljudskim normama.
b

bob78

pre 9 meseci

Jesmo nacionalisti, ali ovo drugo što si rekao je istina :) Hvala prijatelju na lijepim riječima Pozdrav!
S

Sale018

pre 9 meseci

Hrvati nisu izbaceni jer se ovo desilo dan pre utakmice, tako da nema veze sa UEFA-om. Da se ovo desilo pred sam pocetak utakmice, ili da su u toku utakmice pokusali da udju na tribinu, Dinamo bi bio izbacen. I nema veze sa nacijama, da neko nekog voli ili jedva ceka nesto ovako da bi ga izbacio.
o

orsolini

pre 9 meseci

Mihalisa su najverovatnije ubili pripadnici "Gate 13", a ne BBB. Ipak, nadam se da će i Bojsi biti osuđeni za saučesništvo i mislim da ih Grci neće štedeti. Trudim se da razumem njihove roditelje, ali ne mogu. Nisu u Atinu otišli na ekskurziju. BBB su u Atinu otišli svesno, da bi sa svojom =U= braćom "Gate 13" pravili manje nerede i akcije i to ni manje ni više nego u naselju gde je Aekov stadion i Aekovi navijači. Gostujući navijači nisu bili dozvoljeni za ovaj dvomeč.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Da se ovo desilo u Srbiji, zatvorili bi max trojicu a ostali bi bili ispraćeni nazad u lijepu njihovu uz oŠtRu diplomatsku notu Plenkoviću. Gazite ih grčka braćo samo napred 💪
C

Cccc

pre 9 meseci

Stoku iza rešetaka na minimum po 20g to isto mislim i kada su naši huligani u pitanju. Fudbal je za ljude a ne za stoku.
C

Chisam

pre 9 meseci

najgore je kad navijaci takozvanih "bratskih" klubova podrzava ubistvo navijaca samo iz jednog razloga mrznja Olimpijakosa i Aeka ili Paok Aek.ovde je ubijen pravoslavac.
R

Ros

pre 9 meseci

Ovde je ubijen čovek - i potpunu je nebitno da li je pravoslavac, katolik, musliman ili budista! Da li smo toliko zatucani????
g

gost011

pre 9 meseci

inace huligani sve sami vernici pa je vazno koja je hriscanska sekta u pitanju.
i

iz Zagreba

pre 9 meseci

krenuo humanitarni konvoj za BBB u Grčkim zatvorima,tri kamiona lubrikanata.....
K

Kokaniđa

pre 9 meseci

A ja im iz Srbije poručujem da ne brinu za svoje dame jer su u sigurnim rukama. 🥰
M

MANOL0

pre 9 meseci

Oguglao sam ne smrt i tudje nesrece ali za ovo imas gajbu piva 🤣🤣🤣🤣
Z

ZvEzDaSiiii

pre 9 meseci

Seća li se ko kada su navijači Partizana izazvali nerede na stadionu Zrinjskog, pa je UEFA izbacila Partizan? Navijači Dinama ubiju čoveka, i nikom ništa, nema kazni za Dinamo, nema izbacivanja iz Evrope. Zapadna Evropa - uvrk bila leglo licemerja.
@

@

pre 9 meseci

Iskreno, baš me briga što nisu izbačeni iz Evrope! Ovo je prava kazna! Zatvor! Da je sreće da su te godine i navijači Partizana završili u zatvoru. Ovako se kola lome na klubovima, a cilj je da se ovakvi likovi i huligani proteraju sa stadiona zauvek!
X

XD

pre 9 meseci

Na stadionu. Ovo nije bilo na stadionu kao i ono sa francuzom. Mi smo nacija koja samo kuka. Od gluposti tipa da sudije kradu tvoj tim pa do ovako velikih stvari.
d

dddw

pre 9 meseci

500 god bi im dao
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

da se ja pitam ja bi ih odmah pustio ...al prvo bi obavestio aekove navijace i ostalo grko stanovnistvo ,pa da svi imaju zabavu
š

šid

pre 9 meseci

Hrvati su izgradili ugled u svetu fudbala i sada im Čeferin odlazi u Grčku držati stranu. Želi da Aeku oduzme domaćinstvo finala Lige Konferencija. Da su Grci preterali sa huliganstvom.
Б

БиПо

pre 9 meseci

Подршка Грчкој браћи из Црне Горе!
s

sramno

pre 9 meseci

Cuj traze predsednika da se umesa, nije predsednik Plenkovic kriv sto vi niste bili sposobni da vaspitavate decu, sad cete nauciti na tezi nacin.
M

Mladic.

pre 9 meseci

CELA SRBIJA UZ GRCKU BRACU DO POBEDE!👍
B

Belgrano

pre 9 meseci

Kakve bre pobede? Ubijen je decko od 29 godina, kakva pobeda moze tu da se desi? Od ustaskih jadnika ce biti zrtvovana 2-3 lika i dobice po par godina robije, ostali ce biti pusteni, a ko ce majci da vrati sina? Kakva bre pobeda? Ko je ovde ista pobedio?
D

Dučiću je zvaka zlatna

pre 9 meseci

Ako su BBB imali hrabrosti da idu u Atinu da šire nasilje i idiotizam ne vidim zašto ne bi imali da se malo cimaju i osvrću u ne baš lepim Grčkim zatvorima. Svaka škola se plaća, bilo i ostalo. Sada će u zatvoru da pričaju da im je pradeda bio Srbin, pa možda i prođu malo laganije.
K

Koan

pre 9 meseci

Što je najtužnije a i najtačnije, mnogima od njih je pradeda i bio Srbin.
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Istina je da nema razlike, da smo odlično područje za uzgajanje nasilnika i dilea. Zato smo i ratovali.
B

Bilo koo

pre 9 meseci

"našim članovima porodica, sinovima, braći, supruzima i očevima" Tako ih nazivati posle ovakvih stvari, svako ko pravi nered i ovakve stvari naziva se drugacije...
g

gostioničarčić

pre 9 meseci

mislite ako su u manjim grupama bice lakse mete... kao sto je navijac AEK-a bio laka meta?
S

Sramota me

pre 9 meseci

Gledajte taj organizovan i prkosan hrvatski narod. Sledece je reakcije Vlade Hrvatske i sastanak sa ambasadorom Grcke. Hrvati kad budu uhapseni negde, imaju zastitu svoje drzave kao da su americki drzavljani. A mi srpčići, jel se pita još neko gde su ona mučena deca koju su zatvorili na Zakintosu jer su navodno ubili Amerikanca iako ga je samo jedan od njih jednom šutnuo a ostali samo bili prisutni? Kako smo samo slabi i kukavice dok se drugi bore, i ne bi me čudilo da Hrvatska zapreti prekidom odnosa sa Grčkom do puštanja njenih državljana.
P

Pravda

pre 9 meseci

O čemu bre ti govoriš? Na Zakintosu čoveka udara desetak njih, nogama i rukama. Šta pričaš bezveze ovde?
p

prkosan

pre 9 meseci

Ne znam da li si gledao snimak, mene je sramota te kako ti kazes dece i po meni sami su zasluzili to sto ih je snaslo. Jos gore su zasluzili.
д

да, да...

pre 9 meseci

...али Грчка није Србија 😂😂😂 укратко, не бих им био у кожи.
@

@sramota me...

pre 9 meseci

Krajna je Srbija!
b

bobi77

pre 9 meseci

Ovakvi navijači, a ima ih i kod nas gomila, su zlo. Ološ.
M

MilePFK

pre 9 meseci

Bobi, reci im to u lice, nemoj ovako preko tastature hrabri moj :)
p

phen

pre 9 meseci

Dinamo nece proci dalje, preko huligana pocinje pad Dinama a to znaci i povratak Hajduka na mjesto prvaka
g

grrrr

pre 9 meseci

Sta li bi bilo da su to uradili zvezdini ili partizanovi navijaci? Mogu da zamislim kolike bi kazne bile, 100 puta vece nego za hrvate. I za pocinioce, i za navijace i za klub! Verovatno bi ih izbacili iz takmicenja i osudili 10 osoba dozivotno
m

madKnight1974

pre 9 meseci

Hteo da priznas ili ne oni su u EU makar ih minimalno cuvaju zakoni EU, nas ne zato su nama kazne i vece. I nebitno je da li hocemo ili ne EU ovo je cinjenica
1

11223344

pre 9 meseci

Barem ce da dobiju zenska imena.
M

Mop

pre 9 meseci

Porodice brinu za bezbednost. A u Atini porodice nisu brinule za bezbednost. Nisam nacionalista ali ovi ugrozilili bezbednost na ulicama druge zemlje. Brinu se. Pa i trebaju se brinuti. Nisu oni tamo otisli cvece prodavati. Otisli da divljaju, ubili momka, polupali sto im se dalo polupali. Zatvor naravno ili naravno ubici 40 godina a zabrinutima da plate sta su "jadna" deca polupala
i

idemooooo

pre 9 meseci

Braco Grci
S

Sekcija Lajkovac

pre 9 meseci

Pravda za BBB i za Urosa Misica!
s

sa svima

pre 9 meseci

U zatvor Juče bilo glasanje za index.hr i 79% Hrvata reklo da treba da ih strpaju u zatvor! Uvek su ispred nas...
T

Tata Martino

pre 9 meseci

To su dve razlicite stvari! Uros Misic je bio apsolutno nevin, iako je postojao neki montirani snimak da je gurao baklju u usta, i on je odlezao pet godina!
L

Luka 006

pre 9 meseci

Ko je sad Uros Misic?
G

Gost ali pravi

pre 9 meseci

A kakva je kazna za Dinamo? O tome se ništa ne piše. Nikom ništa, je li?
N

Ništa

pre 9 meseci

Nema kazne za Dinamo, nije bilo na stadionu niti na dan utakmice… Zamisli to kao da se sada potuku Delije i Grobari izvan terena a nije dan utakmice..ujeo vuk magare
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

AEK-ov stadion je prelijep i biće paklena atmosfera, ali ja da sam predsednik AEK-a uzvratnu utakmicu bih igrao na Olimpijskom stadionu i nakrcao 71.000 crno-žutih pa da gori Atina 🔥🖤💛🖤💛... Svi smo mi sutra AEK 🇷🇸🇬🇷
m

meni grci

pre 9 meseci

nisu braća! Ova budalaština što prave delije za oly me zabole. Navijam da ih Dinamo izbaci Rat se zavrsio pre 30 godina i odjebite
B

Babaroga

pre 9 meseci

Meni Grci jesu braća. Vekovima smo braća i ostaćemo braća
n

neutralan1

pre 9 meseci

Osumljiceni 1hrvat,1 albanac i 3 grka..a Srbi poskakose od radosti da se izbaci Dinamo..zamisli sad situacije,da je ubica Grk?npr navijac Panathinaikosa?treba da oni budu izbaceni iz Europe,ipak je njihov navijac.. Tako nekako ide srpska logika..ili to vredi samo kad je Dinamo u pitanju..?
е

е ако је

pre 9 meseci

Осумљичен онда браво
K

Koan

pre 9 meseci

Logika , ne samo srpska, kaže da su navijači Dinama, organizovano išli na utakmicu, nosili sa sobom noževe, palice, baklje (sve je to pronađeno kod njih) u cilju izazivanja nereda. Svaki klub, pa i Dinamo, ima tzv. oficira za bezbednost, kome je uloga da, kroz kontakte sa navijačkim grupama, prikuplja obaveštenja o mogućim namerama i da, ako je meč van njihove teritorije, obaveštava policiju, na utvrđen način, drugih država. Dakle, za ovaj događaj u velikoj meri ima odgovornosti i Dinama, bez obzira što pokušavaju da se nevešto brane. Za kaznu klubu nije potrebno da neko i pogine, dovoljne su namere dela njegovih navijača za koje se zna ko su i šta su pripremali. . Ali, ako niko ne bude kažnjen za "svastiku" na Poljudu, za nacističkićo uzvikivanje "za dom spremni" , da ne pominjemo druge događaje onda imamo ove, najblaže rečeno horde zla. Ili je nečija logika drugačija? A vidimo da je itekako prisutna, jer ubistva, progoni i zločini se slave. Zašto se i ovaj događaj ne bi relativizovao, pa kao šta ako nije ovaj nego onaj. . Ali izgleda da Grci nisu baš naivni.
P

PopajFJ

pre 9 meseci

Koan gledas samo jednim okom nikako realno jer si nacionalista ili mrzis .Sta je sa svakom tekmom Zvezde / Partizana zastave draze , mladica nedavno Delije Knin ostavljaju u Amanet svojoj djeci sta je to nego poziv na novi rat ..Vi ste zaludjeni da su svi Srbi i Germani i svi ..Evo logike i da jest tako sto ne postoje ni minalne sanse da jest vise nisu i nece da budu e toga razmisljanja kada se rijesite u glavi mozete ici naprijed ..Iako mi Mozzart vjerovatno nece pustiti komentar jer istina boli moro sam ti ga napisati
b

bl rs bih

pre 9 meseci

Nisu ni engleski klubovi pravili haos osamdesetih pa su izbaceni na koliko godina iz Evrope. Ne moze drugacije. Da li je Dinamo kao klub kriv? Nije ali drugacije ne nozes doprijeti do glava vec kad izbacis klub. A i tada tesko.
@

@bl rs bih

pre 9 meseci

Nisu Englezi izbačeni od strane Uefe , nego je na nivou Velike Britanije donesen strogi Zakon o navijačima koji je “divljake” automatski udaljio od stadiona na 20godina..
P

Paskalo

pre 9 meseci

A ne, najbolje da njih 100 stave u isti zatvor da se odmah organizuju. Ubili su decka i ubicu ceka dozivotna, a mnogi ce dobiti od 10 do 20 godina, apsolutno zasluzeno.
C

Ceo tekst

pre 9 meseci

Kako se igra, jedan meč ili će biti uzvratna poseta? Jel AEK dobio prvu 3:0 službeno?
K

Koan

pre 9 meseci

Ovo je sad prva utakmica, revanš se igra u subotu.
@

@Koan, zapravo

pre 9 meseci

Ne ,ovo je redovna po planu -revanš ili “druga” utakmica, a “prva” je odgođena se igra u subotu. To vidiš po tome ko je gostujući a ko domaći klub. Zvuči glupo ali je tako.. Kao kada se odgođena prvenstvena utakmica npr.3kola odigrava npr. između 15 i 16kola.