Komentari na vest

Velemajstorija vredna crvenog kartona! Žiru ostavio "skudeto" na dostižnoj udaljenosti (VIDEO)

k

kluivert

pre preko 1 godinu

Veoma opustena igra u napadu, moglo ina se obiti o glavu. Ziru majstor veliki, steta sto nije razmisljao kad je skinuo dres, al adrenalin je bio jaci. Bitno je skupljati bodove, na zimu definitivno obiti kasu za desno krilo jer se Milan kvalifikovao u LS u narednu fazu i ocekuje se dosta novca u zavisnosti kakvog protivnika dobiju u zrebu..
I

Inter

pre preko 1 godinu

Koliko je zalosno gledati ove minuse i plusove, koliko neko mora biti pacenik da pumpa ove kategorije, a tacno se vidi ciji navijaci to rade. Svi koji napisu nesto protiv Milana (a vecinom su to realne stvari) dobiju brdo minusa (verovatno od 2-3 navijaca Milana koji nemaju pametnija posla u zivotu da budze minus ili plus u zavisnosti sta im odgovara). Ovaj Sempre je jedan od retkih navijaca Milana koji bude realan, i svi ovi kvazi navijaci ga nazivaju navijacem Intera zato sto decko pokusava da realno sagleda stvari. Pa ja sam i u sampionskoj sezoni Intera iznosio i pozitivne i negativne stvari o Interu, pa to ne znaci da sam navijac Juventusa ili Milana. Zatim, ovaj sto je napisao negativne stvari o De Katelaru isto dobio pregrst minusa, a realnost je da se najskuplje pojacanje Milana nije uklopilo (sto ne znaci da nece kasnije). I tako je na svaku vest o Milanu ili negde drugde cim se napise neka negacija za taj klub. Jednostavno, i timovi koji su sampioni ne znaci da nemaju nista negativno, itekako da imaju. Sto se tice ovog meca, odgledao sam poslednjih 10-ak minuta, ovaj Ziru je sjajan igrac, i to ne samo sad u Milanu, u svakom timu, kao i u reprezentaciji je davao ogroman doprinos timu, covek radi svoj posao fenomenalno, nikad nije bio top igrac, ali je uvek bio tu za tim i davao vazne golove. Istina, jako glup potez za ono skidanje dresa, bez obzira sto sledeci mec igraju protiv slabe ekipe, naivno, da ne kazem glupo dobijen drugi zuti. Takodje, i Tonali se drasticno popravio u odnosu na prvu sezonu. Ajde sad nekako ako mozete dajte mi 100 minusa za onaj prvi deo teksta, a 100 pluseva za drugi deo teksta. Ali mislim da ce tu biti 100+ minusa, samo ne znam da li ce se to odnositi i na ovo za Zirua i Tonalija.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Nitko ne pominje tomorija koji je totalno van forme ove sezone!?momak kiksira svaku utakmicu,pogrešno se postavlja u igri i nije onaj igrač od prošle sezone!Pljujete ovde gabiu a momak igra sasvim korektno,jednostavno,ne komplikuje otraga,kalulu isto malo deluje kao da je umoran.cdk zasad nije pokazao ništa i ako je istina da ga njukasl želi već u januaru treba razmisliti o prodaji.Imamo puno problema i još dobro stojimo i držimo se.Napoli ne posustaje iako će pad da dođe uskoro,atalanta nema snage za skudeto,inter se diže polako,klimavi raspali juve se nekako drži...biće zanimljivo!FORZA MILAN!!!
n

nevericaaa

pre preko 1 godinu

Kolko je ovaj navijač intera uporan u pretvaranju da je milanista neverovatno,predugo to traje da ne bi bila neka dijagnoza u pitaanju
C

Capo di tuti capi

pre preko 1 godinu

Ovakvi bodovi su zlata vredni, ovo kazem kao navijac intera, ali bukvalno zlata vredni.
1

1122334455

pre preko 1 godinu

Navijac (s)Intera. Boze ti sacuvaj, Sine ti si simpatizer, nikako navijac. Najgora sorta ljudi je ona koja naziva sebe navijacem nekog stranog kluba a u zivotu nisu gledali taj tim uzivo a kamoli cak posetili grad.
@

@11223...

pre preko 1 godinu

Greska. Najgori su zaludni, rasisticki obojeni navijaci ( citaj huligani) koji sport i sve ostalo razumeju kao produzetak rata sa celim svetom. Bez trunke razumevanja vremena u kojem zive. Najcesce neobrazovani, bez emocionalne inteligencije, kulture i empatije. Bahati, agresivni, vulgarni, nasilni koji na bilo koje drugo razmisljanje ili stav imaju potrebu da bilo kako ( najcesce agresivno) reaguju. Za mene je on veci i pravi navijac bez obzira da li je ikada otisao na stadion ( a to ne znamo) nego "neki" koji idu stalno i vise su klubu napravili stete nego koristi tim odlaskom. Sine.
g

gost gostic

pre preko 1 godinu

Ovaj belgijanac je katastrofa...a ne mislim na origija, on je malo manje los. Onakav maldini iz prosle sezone izmislio fudbal za de ketelarea.

Gost357

pre preko 1 godinu

Eto od svega sto se izdesavalo na utakmici ti si to primetio. Nemoj se ni javljati ako nemas strpljenja za mlade igrace. Ti hoces da dodje igrac u milan i da odma da je u top formi. Pa to ni mesi nije uspeo u psg. Tek je 13 kolo polako bre imaj malo strpljenja
g

gost gostic

pre preko 1 godinu

Uzmi primer Pata koji ke dosao u Milan i bio u vise nego top formi. Uzmi primer ovog monstruma iz Napolija pa ces videti da je u top formi. Ali nije u tome poenta. Ako neko ima strpljenja za igrace onda sam to ja. Gledam Milan od kraja 80ih i tesko da mogu da nadjem igraca sa kim bih De Ketelarea mogao da uporedim. Covek je totalno pogubljen, uplasen, kao da nikad nije igrao fudbal. Ostavis ga samog ispred gola on promasi gol sa 3 metra. Ne zna da podeli pas. Prespor. Kada krene neko na njega ne zna da sacuva loptu. Navedi mi jednu dobru stvar koju je uradio u ovih 13 utakmica, u LS je bio jos gori?
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Jednu dobru stvar? Momak je zapravo na početku sezone bio i više nego dobar.U ta 3-4 kola je kreirao bar čistih 5 zicera koje su napadači promašili.Sad je u blagoj krizi ali ide svetsko imaće vremena da popravi glavu do januara.
g

gost gostic

pre preko 1 godinu

Dobro je sto je Ziru doneo pobedu pa i nema veze sto je dobio crveni karton. Ali nema veze samo zato sto je sledeca utakmica protiv poslednjeg na tabeli, da li ne bi imalo veze da je sledeca protiv Napolija? Kreirao 4-5 sansi na pocetku sezone, iz toga nije pao ni jedan gol. Ovaj mali Adli ili kako se zove dao je vise golova pre pocetka sezone pa kakve to ima veze kada nije bio koristan u sezoni? Pogledaj ucinak Tea, dao dva gola ali je vise nego bitan za celu ekipu. Isto tako Kalulu, previse je vazan za tim iako nema nikakav ucinak u napadu. Ali ovaj mali je previse placen da posle 13 utakmica nema gol ni asistenciju a igrao je gotovo svaku utakmicu. Zicer protiv Dinama nije mogao da pogodi. Nema brzinu, nema nista. Od njega nikad igrac biti nece. Nije ovo Kaljari ili Udineze da bi neko cekao da proigra. I Leao je bio katastrofalan na pocetku ali se video potencijal isto kao i u Gabiji sto se vidi da ima slifa iako je trenutno los ili u prosloj sezoni katastrofa. U Tonaliju se video potencijal, vidi se i u Dijazu, za njega treba imati strpljenja ali De Ketelar...bilo bi dobro da gresim.
N

Najbolji transfer Milana

pre preko 1 godinu

Ikada! Došao za milion čovek, igra za tim uvek i još rešava utakmice golovima a uvek skroman i odmeren, gospodin Žiru!
p

plavac

pre preko 1 godinu

gde god je igrao isplatio je svaki do poslednjeg dinara,i dabogda ih još bar toliko zaradio.svetski megacar
s

sempre19

pre preko 1 godinu

Protiv svega još jednom !!! Žiru jedan od najspektakularnijih napadača u ovom vijeku !!! Mentalitet šampiona !!! Sramotan "komentator" na Areni.
a

arroyo

pre preko 1 godinu

komentator na arenabot tv kriminalan
m

mesina

pre preko 1 godinu

izuzetno neozbiljan odnos napadača Milana u prvom poluvremenu.Igrali su kao da vode tri razlike u devedesetom.Trener autoritet nula.
t

tripkte

pre preko 1 godinu

Uvek to rade,neverovatno,promaše po 3-4 zicera obavezno i onda kazna i drama
ž

žirugol

pre preko 1 godinu

ćeraćemo se još napolitanci ,tatica je tek počeo da zagrejava kosti ,idem sada na svetsko da dam ta 2 gola i postanem najbolji strelac u istoriji francuske a onda se vraćam po vas da vas davim nežno
c

caciaaa

pre preko 1 godinu

Na -6 ste momak šamara vas jedan Torino jedva pobeđujete momčadi poput Spezie ove godine vaša realnost je borba za frugo mesto. 😁
D

Da ti kazem

pre preko 1 godinu

@ caciaaa Pa niste se ni vi protiv atalante pokazali nesta jedva ste zivu glavu izvukli
ž

žirugol

pre preko 1 godinu

Dobro si rekao,na minus 6 smo,nismo na minus 16 pobogu da te vata tolika euforija
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ovo se zove Ziruizacija.

Bojan Zdravkovic

pre preko 1 godinu

kakav je ludak Drvorad 😆 nikad dovoljno cenjen igrac
G

Gost0007

pre preko 1 godinu

Ma kakav skudeto, nema Milan rotaciju i to je jasno kao dan. Eto uzeli su pare od LS, u januaru pojacanja obavezna! Gabia ocajan, vec 2 utakmice umalo da unisti, steta sto Kalulua forsiraju na beka vrv zbog povreda na tom delu terena. Tonali usao i resio mec, majstor, ostali solidni, ovo se moralo u prvom poluvremenu resiti.
d

doktore fudbala

pre preko 1 godinu

Eto nek napoli ima rotaciju 🤣 pioli rotira ko lud i opet im je za petama a napoli 95% mečeva isti tim i ubaci par izmena kad reše meč
r

rijadmareZ

pre preko 1 godinu

jedino milan u italiji ovako sudije mogu kući da pokradu dve godine za redom protiv specije ,sećam se prošle kad im je onaj prekino napad i gol, nek mi neko kaže gde mogu da vidim ocenu za sudiju,ovaj ako dobije 1 od 5 biće dobro,katastrofalno suđenje
g

gargamelon

pre preko 1 godinu

ne volim talijane,osim malo romu ,ali stecajem okolnosti sam s društvom odgledao ovo i mogu samo reći hahahha ove sudije talijanske su patetične,frajer je rusvaj od utakmice napravio,da nisam znao koji tim je koji pomislio bi da je specija osvaja ligu prvaka 7 puta i talijansko prvenstvo 20 puta ili koliko već,eto tako je sudio lik,svaki 50-50 kontakt je išao speciji,faule neke nije svirao,korera im 2 poklonio,onaj udari tonalija namerno dok je igra pauzirana i ne dobije crveni,onaj skrši onog brazilca u kontri 2 na 2 nije darno loptu i ovaj ne svira ni faul,koliko je sudi protiv milana ovo je smejurija bila i baš mi je drago da su pobedili na kraju
U

Upravo to

pre preko 1 godinu

Meni je najsmesnije kod gola tea 5 minuta var soba gleda jel ofsajd. Sta ima to da se gleda ili jeste ili nije.
C

Crvenocrni

pre preko 1 godinu

Pa moraš im dati vremena da pokušaju da iskotiraju te linije nekako da bude ofsajd ,meni su ti ofsajdi generalno postali smešni i tim pravilima treba žestok restart,sam pojam ofsajda je zamišljen da bi neutralisao prednost koju bi napadač imao u odnosu na odbranu ako bi im visio iza leđa,e ja sad ležim,gledam taj cirkus koji prave kod theovog gola i kontam se kakvu je to on prednost mogao da ostvari u odnosu na odbrambenog koja se meri u milimetrima i gde im treba 5 minuta da je uz pomoć 100 kamera i kotiranja ustvrde,apsolutni paradoks
o

olivie e rosonero

pre preko 1 godinu

Opet Žiru kad treba i na pravom mestu.
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Ziru kao vino☺️
m

maarka

pre preko 1 godinu

Ocigledan je pad forme kod Tomoria, Lea uz sve izostanke i kvalitetu pojacanja koja su dosla ovo ljeto ovih 6 bodova minusa u odnosu na Napoli je jos i dobro. Veceras su ovo izvadili na individualni kvalitet Tonalia i Zirua ali unjesto da zatvore utakmicu u prvom poluvremenu dopuste sebi da prime gol i pogube glavu u jednom trenutku se nije znalo ko sta igra sistem nije postojao. Pioli je izgubio takticku bitku od Jurica proslo kolo a veceras mu se izvođenje Benansera na poluvremenu umalo obilo o glavu.( njega ne mjenjas ako nije povređen ubijedljivo najbolji igrac milana u oba pravca zadnjih par utakmica) Sad protiv Cramonesea nema Tea i Zirua bice opet tesko i neizvjesno. Vidjet cemo hoce li dovesti neka pojacanja u januaru jer ovaj kadar ce tesko uci u borbu za trofeje u italiji. Gol Tonalia opravdano poništen tu se nema sta dodati. Idemo dalje Forzza Milan Lp
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Auh, kakav je igrač Žiru 👏
0

014011

pre preko 1 godinu

Majstor fudbala Ziru.Majstor.

Gost357

pre preko 1 godinu

Ziru legenda kakav gol ono je neverovatno. Steta za crveni ali ako nemogu kremoneze dobiju bez zirua onda ne moraju ni da se takmice dalje.
p

plavac

pre preko 1 godinu

vala zaslužio je jednu da presedi
R

Rossoneroo

pre preko 1 godinu

Giruuuuuuuuuuu!!!!
Z

Zocky

pre preko 1 godinu

Maldini...
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Razlika je i dalje mala, Zlatan se vraća posle nove godine. Čelnici Napolija su više puta izjavili da se neće pojačavati u januaru, dok u Milanu za sad ćute. Sve je i dalje otvoreno.
S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Ali kakav pristup drugo poluvrijeme pa to je strašno kao da će specija da skine gaće i sama da se pobedi!!!svaku utakmicu moramo da primimo gol tim koji želi skudeto ne sme da si to dozvoli čak i onaj raspali juventus ne prima golove!!!žiru zna da ima žuti i skida dres koliko moraš da budeš glup za tako nešto!?ksko god idemo dalje ali uz ovakav pristup i ovakav fantastičan napoli biće jako teško ako ne i nemoguće doći do skudeta!FORZA MILAN!!!
K

Kvaradona1926

pre preko 1 godinu

Jako bitna pobeda Milana u borbi za drugo mesto.
n

na misice

pre preko 1 godinu

kad kazu "znalci", znas milan ovo milan ono, retko odvratna ekipa, onaj ernandez i tonali pa svaku drugu utakmicu bi im dao po crveni. igra 0, muce se sa specijom, na silu sve neke pobede, u nadoknadi obavezno bar jedan ako nije vec penal bio a satro sampioni neki. najslabiji sampion u top 10 liga potpisujem, toliko srece nekad imaju vise od pameti. za minuse se ne brinem, nbt mi je to u zivotu, kazem samo koliko us..na ekipa
s

sempre19

pre preko 1 godinu

Koliko ti veze nemaš o fudbalu i životu ...
t

tenkre

pre preko 1 godinu

da gol i zbog toga propusti sl. mec koji je vazniji od ovoga fenjerasa kuci..treba klub da ga dodatno kazni..
s

sledeci

pre preko 1 godinu

Cremonense je još gori od ovih i predzadnji su na tabeli
i

iskreno

pre preko 1 godinu

Kada su ga doveli bio sam u fazonu bem ti i upravu i Maldinija ... U najamnju ruku povlačim riječ
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Najbolji "underdog" ili sto bi mi rekli drugopozivac ikada. Golovi i trofeji ovog coveka su zlata vredni.
U

Ultra realno

pre preko 1 godinu

‌Realan rezultat 8:1 (poluvreme 5:1). Sa ovima stalno neki problem ali ovo ih boli vise nego da je bilo 8:1 realnih. Sudija ocajan. Milan se nikad ne predaje, sampionski mentalitet. PS Nikad sladji crveni karton!!! Kakav majstor Ziru, Tonaliju kapa dole.
B

Bas realno

pre preko 1 godinu

Dzabe sve kad ce ovde gomila njih da kaze kako to milan veze nema. Sudija ih je toliko isecko. Kad su se ono pogurali umesto da ih razvadi on se izmakao i prica sa pomocnicima. Sudija nije ni za c ligu ono je smehoteka. Covek 2 puta pogresno sudi korner. O kartonima da ne govorim. U italiji ima 2-3 solidih sudija ostalo je kriminal.