Komentari na vest

Venger je malo nervozan: Ne sviđa vam se ideja o Mundijalu na dve godine? Dajte nešto bolje...

1

1902

pre preko 2 godine

Pa ti si i u Arsenalu bio trener samo zbog toga sto su dobro poslovali eheheheh svaka cast za sezonu mizlim da je bila 05-06 ( kad su osvojili bez poraza ) a sve ostalo sto si uradio mislim da bi i svaki drugi trener uradio :D tako i sad radis a to je da FIFA zaradi jos vise para.Juce pisu da ce 2030-e dodijelit tamo dole opet arapima ( zbog para naravno ) Boze pomozi.Ni u Top 5 trenera nisi a mozfa cak ni u Top 10.Ti si nesto slicno kao Monci iz Seville.Idi u penziju i pricaj unucicima kako si osvojio ligu bez poraza :) mani se fudbala vise.
G

Gost12344

pre preko 2 godine

Okej ideja i nije neka al vala za ove pare sto oni primaju nista nije puno.Ako obicni ljudi mogu po cijeli dan raditi i tako cijele godine mogu vala i oni malo vise utakmica.
B

BH

pre preko 2 godine

Nešto bolje?Pa idi uživaj u penziji bez savjeta koji su ti najviše besmisleni uz poneki smisleni
V

Vart

pre preko 2 godine

Svaka čast za Vengera, shvatio je suštinu. Najsmesnije je to što mnogi drugi to znaju ali ili neće ili ne žele to sebi da priznaju. Evropa i Južna Amerika uživaju u nekoj vrsti mazohizma time što se najviše suprotstavljaju toj ideji. Kontinentalna prvenstva ih zamaraju a oni idalje insistiraju na njima. U Brazilu nikog ne zanima što imaju duplo manje kopa Amerika od Argentine i Urugvaja. Njima je važnije SP a ovo je nebitno kao što su izgubili ovo zadnje finale ba svom terenu od Argentine. Isto to važi i za Evropu gde nikog i ne zna ko ima najviše osvojenih prvenstva. Mi smo bili dva puta finalisti tog takmičenja i o tome niko ne govori niti se prave filmovi. Ovi iz Drugih asocijacija su mnogo realniji i iskreniji. To me mnogo podseća na naš slučaj to jest izbegavanje formiranje balkanske lige od strane bivših SFRJ zemalja. Bukvalno na silu igramo ova naša besmislena prvenstva zbog nekog kvazipatriotizma.
K

KROJF

pre preko 2 godine

FIFA i UEFA hoće pare.U redu zašto se fudbaleri ne pobune?Bez njih se ne može igrati.Okupe se i kažu FIFA-i i UEFA-i "Mi fudbaleri smo nakon konsultacija doneli odluku da ne igramo LIGU NACIJA smatrajući da je besmisleno takmičenje da je gubljenje vremena i bespotrebno umaranje koje dovodi do pogoršanja zdravstvenog stanja fudbalera.Takođe odbijamo na Evropsko i Svetsko prvenstvo na svake 2 god i tražimo povratak na stari kalendar od 4godine razmaka.Ukoliko ne uslišite naše zahteve BOJKOT!" Znate zašto neće fudbaleri ovo reći?POHLEPA! SVI SU POHLEPNI.Svima im je ZINULO znate šta ZA PARAMA. POZDRAV
S

S1

pre preko 2 godine

Arsene haj u penziju leba Ti
n

neshha

pre preko 2 godine

Nesto bolje?To je bar lako-Mundijal na svake 4 godine kako je oduvek i bilo!!!
N

Nex

pre preko 2 godine

Ideja o SP na dve godine sa po 50 reprezentacija je uzas. Unisticete fudbal kao idioti iz Fibe i Uleba kosarku.
E

Exnv

pre preko 2 godine

Problem je u tome sto ne treba nista bolje, svetsko na svake 4 godine je odlicno i ne treba to da se menja, jos ce na iduce svetsko da ide 48 timova sto je samo po sebi losa ideja i ko zna na sta bi to licilo kad bi se igralo na svake dve godine
H

Haos

pre preko 2 godine

Da li će njegov predlog biti dobar kada sve više fudbalera počne da pada po terenu kao Eriksen letos?