Foto: AFP
Foto: AFP

Verder našao šifru za Arminiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.03.21. | 20:25

Tim iz Bremena se odmakao od crvene zone - 0:2

Otišao je Verder iz Bremena na gostovanje Arminiji Bilefeld kako bi protiv ekipe iz donjeg doma došao do tri boda kojim će se odvojiti od crvene zone. I to je i uspeo. Drugo poluvreme donelo je prevagu gostima - 0:2 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Verder je polako igrao, čekao šansu da pronađe šifru za Arminiju i to se na kraju i dogodilo.

Izabrane vesti

Prvi gol Verdera pao je u 47. minutu, kada je Sardžent bio precizan. Iskoristio je dobar prodor sa strane i Verder je uspeo da dođe do prednosti na startu drugog poluvremena.

Čak je i Bilefeld doprineo da ceo posao za Verder bude lakši tako što je u 71. minutu ostao sa igračem manje u rotaciji.

De Medina je dobio crveni karton i to je ekipi za koju nastupa Miloš Veljković donelo ključnu prednost. Egeštajn je asistirao do Movalda, a ovaj je konačno matirao golmana domaće ekipe Ortegu. On je bio odličan na prošloj utakmici, ali protiv Verdera nije mogao.

Sa ovom pobedom Verder je pobegao na 30 bodova i iznad je crvene zone u kojoj se nalazi upravo Arminija sa 19 osvojenih bodova.

BUNDESLIGA - ZAOSTALI MEČ 20. KOLA

Sreda

Bilefeld - Verder 0:2 (0:0)

/Sardžent 47, Movald 75/




Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara