(© MN Press)
(© MN Press)

Veseli se srpski rode: Najbolje fotke slavlja Orlova u Lisabonu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.11.21. | 23:40

„Ja sam kao baba Vanga, pre 20 dana sam znao da dobijamo 2:1“, smeje se Predrag Rajković

Trzaj glavom Aleksandra Mitrovića, juriš u istoriju i početak velikog slavlja na Lužu. Pamtiće se. Za istoriju i dugo sećanje je rezultat reprezentacije Srbije u Lisabonu. Čim je sudija Danijele Orsato odsvirao kraj napetog meča sa Portugalcima, krenuo je ogroman izliv emocija.

Najpre na terenu, gde su igrači i članovi stručnog štaba hrlili jedni drugima u zagrljaj, potom i u svlačionici stadiona Benfike. Najpre se još na terenu selektor Dragan Stojković ogrnuo srpskom trobojkom pratili su ga fudbaleri, neki od njih, poput Nemanje Radonjića su obukli duks sa patriotskom porukom: „Veseli se srpski rode“, dok su se pojedini učesnici spekktakla setili reči koje iz ove perspektive deluju proročki.

Izabrane vesti

Pre 20 dana sam znao da ćemo dobiti Portugalce 2:1. Ja sam kao baba Vanga“, razvukao je osmeh od uva do uva golman Predrag Rajković.

U svlačionici Srbije čuli su se nardonjački hitovi, fubdleri su prve utiske podlelili i videpozivom svojim najbližima, uključivali se na Instagram, primali čestitke od Nenada Bjekovića, vršioca dužnosti predsednika FSS...

Kako je ova čarobna noć izgledala u Lisabonu pogledajte kroz objektiv fotoreportera agencije MN Press...



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za SP 2022.kvalifikacije za svetsko prvenstvoKvalifikacije za Mundijal 2022Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara