Vest iz Gane: Boaći u Danskoj potpisuje kratkoročni ugovor

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.01.21. | 11:18

Vejle je navodno novi klub snažnog napadača

Nekada se pričalo o senzacionalnom transferu u Premijer ligu, predstavnici francuskog Lila su dolazili u Beograd kako bi ga videli na delu... Ali vremena su se promenila. Posebno za Ričmonda Boaćija.

Tokom drugog mandata u Crvenoj zvezdi bivši reprezentativac Gane se mučio sa povredama i fizičkom spremnošću. Nije bio ni senka igrača koji je bio glavna napadačka opcija Vladana Milojevića pre nego što je otišao u kineski Đengsu.

Izabrane vesti

Napustio je Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, oprostio je i veliki deo duga, i prema saznanjima medija iz Gane pronašao novi klub.

Ako je verovati afričkim portalima novi klub Ričmonda Boaćija biće skromni Vejle. Oni su naveli da će posle medicinskih pregleda potpisati kratkoročan ugovor i obavezati se na vernost Vejleu do kraja sezone. Potvrde ove informacije iz Vejlea nema, pa otuda ovu informaciju moramo da uzmemo sa rezervom. Mediji iz Afrike umeju najblaže rečeno da preteraju...

Inače, u inicijalnoj vesti o transferu Boaćija stoji da postoji opcija produžetka ugovora sa Vejleom na još tri godine. Ali da je Boaćijev plan da se tokom leta preseli u neku od arapskih zemalja.

Vejle iza sebe ima prilično lopu sezonu. Posle prvog dela sezone zauzimaju desetu poziciju sa samo 15 osvojenih bodova.

 

 


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara