Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Vidad Kazablanka sa drugim timom protiv Berkanea

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.06.21. | 14:08

Trener odmara ekipu za revanš polufinala Lige šampiona

Marokanski velikan kalkuliše. Vidad Kazablanka, najozbiljniji kandidat za osvajanje titule nacionalnog prvaka večeras će u sklopu 23. runde Botole da izađe na megdan Berkaneu sa drugim timom. Trener Fauzi Benzarti neće izvesti svoj tipični tim usled preopterećenog rasporeda, pa je primoran da svojim adutima da vremena za odmor.

Koliko god duel sa petoplasiranim sastavom lige bio važan za šampionsku trku, jer večiti rival Radža Kazablanka je samo tri boda slabija, iskusni tunišanski kormilar Benzarti odlučio je da koristi drugopozivce i mlade nade.

Izabrane vesti

22.30: (1,87) Berkane (3,25) Vidad Kazablanka (4,20)

Za sve je kriva Afrička Liga šampiona, u kojoj Vidad igra polufinale. Pre tri dana je iznenađujuće poražen kod kuće od Kajzer Čifsa 0:1, pa ne stoji najbolje pred revanš susret koji je na programu kroz četiri dana u Johanesburgu. Čovek odluke bio je srpski internacionalac Samir Nurković. Benzarti svesno žrtvuje meč sa Berkaneom sa ciljem da svežiji i koncentrisaniji pokušaju da naprave preokret i odu u finale najjačeg kontinentalnog takmičenja.

Ujedno, sve je izvesnije da Fauzi Benzarti (71) neće produžiti ugovor sa Vidadom. Trener iz Tunisa traži novi klub i posebno favorizuje dva, iz Egipta. Šef struke je potpisao punomoćje sa egipatskim agentom da u njegovo ime razgovara sa dva kairska tima, Zamalekom i Piramidsom. Tunišanin, koji se trenerskim poslom bavi od 1979, dakle 42 godine, preuzeo je Vidad na početku sezone, posle neuspešne sezone bez trofeja.

Pogledajte najnoviju epizodu Euroforije u kojoj je gost trener Čukaričkog Dušan Đorđević...

MAROKO 1 - 23. KOLO

Utorak

22.30: (1,87) Berkane (3,25) Vidad Kazablanka (4,20)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Maroko 1Vidad KazablankaBerkaneAfrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara