Komentari na vest

VIDEO: Kako su rasli rekordi u fudbalskim transferima?

A

Alex996

pre oko 3 godine

Bravo za video! Treba nam više ovakvog sadržaja. Odlična animacija :)
B

Baksuz

pre oko 3 godine

Dani Alves u Barcelonu , Villa u Barcelonu to su mi najdrazi transferi , Crespo u Celzi , Veron uz Sevcenka su me najvise razocarali.
b

bla bla

pre oko 3 godine

Oven iz Liverpula u Real i Kasanov iz Rome u Real..kakvi promasaji ali i uspesi na PES-u
p

pmf

pre oko 3 godine

Kleo
4

489589987456847

pre oko 3 godine

Lentini je bio strašan prvu godinu u Milanu, a onda udes. Papen isto odličan te sezone al su ga mučile povrede.
G

Gostsamja

pre oko 3 godine

Ne znam zašto se večito smara s ovom temom. Nekada si za 50 dinara mogao kupiti kiflu, jogurt, orbit žvake i za kusur odigrati tiket.
O

Ospiti

pre oko 3 godine

Zbog toga su vrednosti izražene u funtama a ne u dinarima. Konkretno, onaj prvi transfer od 100 funti danas vredi oko 13.000.
g

galijani mister

pre oko 3 godine

molim vas nemojte počinjati sa video vestima..počeću da kupujem novine na trafici da ne bi gledao video sa gomilom reklama
K

Karpe

pre oko 3 godine

najgori transfer...najveci promasaj...Kutinjo iz Liverpula u Barsu.a inace oborice Perez rekord sa Mbapeom. ide na 250 garant.

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Uhh sećam se "velikih" transfera Ronalda (Zube) i Zidana ali i prelaska Figa iz Barse u Real... Nije mi se dopao prelazak Anrija iz Arsenala u Barsu... Smatram da su svi transferi u poslednjih 10 godina precenjeni, ove cifre koje se vrte jednostavno nisu realne sa tendencijom da nastave da rastu (malo ih je Korona usporila)... Daleko od toga da nema kvaliteta i da se neki od tih fudbalera nisu višestruko isplatili ali ove brojke i u šta je počeo da se pretvara fudbal i šta će verovatno postati... Imam utisak da se polako pretvara u fudbalsku NBA ligu, što ima svoj prednosti ali meni kao nostalgičaru, ima daleko više mana...

Aha

pre oko 3 godine

Kako su mafijasi,bogate porodice,biznismeni i seici krojili transfere i cifre koje su stigle do nenormalnih iznosa da bi danas neki prosecni ili dobri igraci kostali izmedju 80 i 150 m,samo su unistili fudbal.