Virc 150.000.000? Pogrešio sam, izleteo sam se...

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.24. | 15:01

U Leverkuzenu se nadaju da će posle Ćabija Alonsa igrači redom početi da potvrđuju ostanak i naredne sezone

Ćabi Alonso je povukao je za mnoge neočekivan potez kada je saopštio da ostaje u Bajer Leverkuzenu i naredne sezone, da pokuša da odbrani nemačku krunu i dogura što dalje u Ligi šampina.

Sada će posebno biti zanimljivo videti kako će na taj njegov potez reagovati neki od najtraženijih igrača Verkselfa, poput Florijana Virca, Džeremija Frimponga, sve trojice startnih štopera (Odilona Kosunua, Edmonda Tapsobe i Džinatana Ta), pa Aleksa Grimalda koji igra sezonu života...

Izabrane vesti

Na tu temu govorio je na nemačkoj televiziji generalni direktor Bajera Fernando Karo.

"Jednom sam rekao da je cena Florijana Virca 150.000.000 evra. Izleteo sam se, pogrešio sam... Virc je neprocenjiv. Želimo da ga zadržimo što je duže moguće", kazao je španac, pa pojasnio koliko titula šampiona Nemačke menja situaciju u klubu sa BajArene.

"Pamtim nekoliko razgovora sa nekim igračima koji su odlazili poslednjih godina. Njihov argument bio je uglavnom sledeći: hoćemo da idemo u klub gde možemo da osvajamo trofeje. Taj argument više ne stoji".

Navijači Bajer Leverkuzena nadaju se da bi šampionski tim mogao da ostane na okupu makar još jednu sezonu, kako bi pokušali da ponove rezultat Borusije iz Dortmunda, koja je 2011. i 2012. uspela da veže dve 'salatare' sa Jirgenom Klopom.


tagovi

Ćabi AlonsoLetnji prelazni rok 2024Fernando Karo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara