©Starsport
©Starsport

Vojvodina se iz Zvezde pojačava za Evropu: Radulović na radaru Novosađana

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.23. | 19:24

Hitro krilo rođeno 2002. godine privuklo pažnju partijama u Mladosti i Radniku

Odličnim igrama u novosadskoj Mladosti i Radniku Andrija Radulović je potvrdio kvalitet za superligaški nivo, a potencijal mladog Kotoranina bio je razlog da se njegovo ime nađe na listi potencijalnih pojačanja Vojvodine.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Surdulic jedna je od želja Novosađana pred letniji prelazni rok i potencijalno pojačanje u ofanzivi za narednu sezonu. Klub sa Karađorđa pokazao je interesovanje za Radulovića, koji je u drugom planu na Topčiderskom brdu uprkos vrlo dobroj sezoni.

Izabrane vesti

Šestostruki uzastopni prvak Srbije, usled povratka u Ligu šampiona posle tri godine, ima plan da izvrši reorganizaciju igračkog kadra i dodatno podigne lestvicu kada je u pitanju konkurencija. Pored Osmana Bukarija, od kojeg se očekuje da bude standardna opcija na desnoj strani ofanzive, zamisao rukovodstva je da konkretniju šansu dobije Nikola Mituljikić, te je logičan scenario da Radulović kontinuitet održi van matičnog kluba.

Krilni fudbaler rođen 2002. godine debitovalo je u prvom timu Crvene zvezde pre tri godine i već tada nagovestio potencijal, ali je potom nastavio da stiče iskustvo u Grafičaru, te konkretnu šansu na najsvetlijoj domaćoj pozornici u kontinuitetu dobio tek prethodne jeseni kada je u redovima debitanta u Mozzart Bet Superligi upisao minute na 17 od 19 utakmica. Posle uspešne polusezone u Mladosti Radulović je prešao u Radnik gde je nastavio igrački uspon pod komandom Slavoljuba Đorđevića, stratega koji ga je predvodio i kroz školovanje u Zvezdi.

Igre u pomenutim sredinama, ukrašene sa sedam golova, bile su dovoljne da privuče pažnju Vojvodine. Međutim, izvesno je da se šampion Srbije ne bi odrekao talentovanog igrača koji ima još dvegodine ugovora. Ipak, istovremeno je za očekicvati da Zvezda pokaže razumevanje i da hitrom krilu pruži odrešene ruke u izboru sredine uz adekvatno obeštećenje i eventualne procente od naredne prodaje.

Podsetimo, Vojvodina je učinkom u Mozzart Bet Superligi obezbedila izlazak u Evropu naredne sezone, a eventualnim trofejem u Kupu Srbije, gde je očekuje polufinale protiv Čukaričkog, mogla bi da nadogradi uspeh i osigura jesen na međunarodnoj sceni.



tagovi

Andrija RadulovićFK Crvena zvezdaFK Vojvodina

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara