Vojvodina smenila Rastavca, Batak novi trener

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.02.23. | 12:12

Mladi stručnjak od sutra preuzima tim

Iznenađujući remi sa Radnikom iz Surdulice označio je kraj trenerske odiseje Milana Rastavca u Vojvodini. Uprava novosadskog superligaša odlučila je da se zahvali na saradnji iskusnom stručnjaku i na njegovo mesto dovede Radoslava Bataka, saznaje Mozzart Sport.

Novosađani su remijem protiv Crvene zvezde počeli prolećni deo prvenstva Mozzart Bet Superlige. Odlična igra na Marakani dala je nadu ljudima iz Novog Sada da mogu da iskorače na evropsku scenu, ali vezani remiji protiv Mladosti iz Lučana i Radnika, odaljili su Vošu od Čukaričkog (pet bodova manje) i ugrozili ovosezonske ambicije kluba.

Izabrane vesti

Sutra će Radoslav Batak početi drugi trenerski mandat u matičnom klubu. On je 2017. godine već predvodio Vojvodinu da bi zatim karijeru gradio na Tajlandu. Tamo je bio šef stručnog štaba Burinama. Od 2020. godine je u kontinuitetu prisutan u Mozzart Bet Superligi. Radio je u Novom Pazaru i Radničkom iz Niša u dva navrata. Upravo je na klupi tima sa Čaira postigao najveći trenerski uspeh, pošto je obezbedio Radničkom igranje na međunarodnoj sceni. Na iznenađenje mnogih odlučio se da ode iz Niša i prepusti mesto Tomislavu Siviću. Zimus se pominjao kao potencijalni trener Radnika, ali nije postigao dogovor sa upravom surduličkog kluba oko finansijskih uslova.

 

 


tagovi

Radoslav BatakMilan Rastavac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara