Foto; FK Voždovac
Foto; FK Voždovac

Voždovac u poslednji čas dva pojačanja - reprezentativac Gvineje i bivši bek Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 03:55

Na Krovu veruju da su napravili dobar posao poslednjeg dana prelaznog roka

Fudbalski klub Voždovac započeo je sezonu dobrim rezultatima, ali na Krovu nema opuštanja. Zmajeve su poslednjeg dana prelaznog roka pojačala dva nova igrača – Seku Keita i Ivan Ćorković.

Keita ima 26 godina i igra na poziciji napadača. U mlađim kategorijama nastupao je za Atletiko Madrid, a pre dolaska u Srbiju igrao je za Al Arabi. U dosadašnjoj karijeri sedam puta nosio je dres nacionalnog tima Gvineje.

Izabrane vesti

“Velika mi je čast i zahvalan sam rukovodstvu kluba što su pokazali interesovanje za mene i ukazali mi poverenje. Nisam previše razmišljao, važno mi je bilo da dođem u zdravu sredinu, a ovaj klub to jeste. Voždovac je porodica i ovde se svako oseća kao kod kuće, to je ono što sam želeo i jedan od ključnih razloga zbog kog sam došao. Tu sam da pružim svoj maksimum, da pomognem ekipi i da pokažem energiju, požrtvovanost i želju za pobedom”, poručio je Keita po dolasku u Voždovac.

Mladi levi bek Ivan Ćorković (20) potiče iz omladinske škole Partizana. Potpisao je ugovor na tri godine.

“Dolazak u Voždovac je veliki iskorak u mojoj karijeri. Nadam se da ću ispuniti očekivanja, kako stručnog štaba tako i svoja. Poznajem nekoliko momaka sa kojima sam igrao u mlađim kategorijama te ne sumnjam da ću se lako uklopiti. Radujem se izazovima koji me očekuju i jedva čekam da obučem dres Voždovca”, istakao je Ćorković.


tagovi

letnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara