Nemanja Tomić (Foto: Starsport)
Nemanja Tomić (Foto: Starsport)

Vredno pojačanje za Radnički: Neca Tomić ostaje na Čika Dači

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.08.21. | 20:10

Bivši fudbaler Partizana je odlučio da i u tekućoj sezoni brani boje kluba iz rodnog grada

Kako prenosi kragujevački portal KGSport.info, Nemanja Tomić će u nastavku sezone braniti boje Radničkog 1923. Iskusni krilni fudbaler je i minulu sezonu proveo na Čika Dači, pomogao je Šumadincima da se domognu elitnog ranga, a posle kraće pauze odlučio je da ponovo zaduži opremu kluba iz rodnog grada.

Posle sezone u kojoj je sa Radničkim osvojio titulu u Prvoj ligi Srbije, tako izborivši plasman u Superligu, Tomić je odlučio da napravi pauzu, kako bi razmotrio opcije za nastavak karijere. Imao je želju da se ponovo okuša u inostranstvu, ali je u nedostatku zadovoljavajućih ponuda odlučio da ostane u dobro poznatoj sredini.

Izabrane vesti

Kako se navodi, 33-godišnji fudbaler je u prethodnom periodu naporno radio kako bi povratio optimalnu fizičku spremu, uspeo je da smrša par kilograma, pa na Čika Dači veruju da će i pored toga što nije prošao pripreme sa klubom, vrlo brzo predstavljati vredno pojačanje za ekipu..

"Nemanja Tomić je sada jedan potpuno novi momak koji izgleda onako kako bi trebao da izgleda profesionalni fudbaler. Jako brzo smo se dogovorili o nastavku saradnje i to na obostrano zadovoljstvo. Tomićev talenat i fudbalsko umeće nikada nisu bili sporni i uvereni smo da smo dobili izuzetno vredno pojačanje za nastavak sezone", izjavio je šef struke Kragujevčana Vladimir Radenković.

Bivši fudbaler Partizana i turskog Genčlerbirligija se treninzima Radničkog priključio pre sedam dana, tako da najverovatnije neće pomoći ekipi u susretu sedmog kola protiv novosadskog Proletera, ali bi zato ponovo mogao da navuče crveni dres u prvom kolu posle reprezentativne pauze, kada u grad na Lepenici bude stigao njegov bivši klub - Partizan. Prava prilika da dokaže da je spreman da pomogne Crvenim đavolima u društvu najboljih.

Ovaj 33-godišnji fudbaler je profesionalnu karijeru počeo u Partizanu, koji ga je 2013. godine prodao turskom Genčlerbirligiju za 1.500.000 evra. Igrao je potom za Giresun, grčku Trikalu, a u Srbiju se vratio pre tri godine kada je potpisao za ekipu Zemuna, zatim i za niški Radnički i Radnik, pre nego što se vratio u rodni kraj i potpisao ugovor sa Kragujevčanima. U sezoni za nama upisao je 19 nastupa za sastav iz srca Šumadije i postigao pet pogodaka, uz jednu zabeleženu asistenciju.



tagovi

Nemanja Tomićletnji prelazni rok 2021Radnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara