"Radivojević sa sportskim direktorom novog kluba"
"Radivojević sa sportskim direktorom novog kluba"

Vreme za inostranstvo: Miloš Radivojević potpisao za Kirjat Šmonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.17. | 16:41

Ugovor sa Izraelcima 1+2

Radivojević sa sportskim direktorom novog klubaPola godine u niškom Radničkom i još toliko u Radu, a onda pravac Izrael. Miloš Radovojević novi je fudbaler Hapoel Kirjat Šmone.

Sa klubom koji je pre pet godina osvojio titulu, a u poslednjih šest sezona ima pet trofeja, 27-godišnji levi bek potpisao je jednogodišnji ugovor. U njemu je klauzula da se saradnja produži na još dva leta, ukoliko u junu 2018. obe strane budu zadovoljne.

Izabrane vesti

Radivojević je na taj način naplatio dobra izdanja u dresu Građevinara, proletos je odigrao svih 16 utakmica - svaku po 90 minuta - i po tome bio najstandardniji igrač tima, nadmašivši čak i kapitena Nikolu Maraša.

Pre Rada, Miloš Radivojević je u Superligi igrao za Voždovac i niški Radnički. Šesto je pojačanje Kirjat Šmone posle Šovala Gozlana (Makabi Haifa), Ijada Abu Abaida (Makabi Haifa), Markusa Diniza (Lozana), Nigela Haselbajnka (Ekscelzior) i najzvučnijeg među njima Karlosa Kueljara (Makabi Petah Tikva). Od njega se očekuje da zameni Orena Bitona koji je potpisao za šampionski tim Hapoela Ber Ševe.

Ekipa Hapoel Kirjat Šmone 13. jula odlazi na pripreme u Austriju.


tagovi

Hapoel Kirjat ŠmonaIzraelMiloš Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara