Ljupko Petrović
Ljupko Petrović

Vremešni Ljupko, pogrešan broj telefona i gaf zbog kojeg se smeje cela Bugarska

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.19. | 17:25

Neverovatna priča iz komšiluka...

Vest dana stiže nam iz komšiluka, preciznije iz Bugarske, a glavni junak je naš proslavljeni trener Ljupko Petrović (72). Vremešni stručnjak na klupi CSKA iz Sofije izveo je nesvakidašnji performas zbog kojeg mu se danas smeje ceo komšiluk.

Iskusni fudbalski vuk koji je za vikend bio suspendovan i nije mogao da vodi tim protiv Boteva iz Plovdiva, sedeo je na tribinama i pokušao da prosledi instrukcije preko mobilnog telefona. Međutim, okrenuo je pogrešan broj i umesto pomoćnog trenera na klupi dobio novinara koji je naravno ovaj poklon s radošću dočekao.

Izabrane vesti

Ljupku je zasmetalo to što je pomoćnik na teren poslao vezistu Tijaga Rodrgieza pa je od novinara zatražio objašnjenje za izmenu. Ovaj je odmah supstio slušalicu Petroviću, ali Srbin je bio uporan pa ga je još jednom pozvao i tek onda shvatio da priča s novinarom umesto sa asistentom.

Na svu muku, legendarnog trenera Crvene zvezde i svropskog šampiona iz Barija očekuje i novčana kazna od 1.000 evra zbog kršenja propisa pošto mu je izričito zabranjeno da tokom suspenzije komunicira sa stručnim štabom. Jedina uteha: CSKA je dobio Botev sa 1:0, a Ljupko postao zvezda dana.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara