Milorad Vučelić (@MN Press)
Milorad Vučelić (@MN Press)

Vučelić: Čestitam Partizanu na jedinoj pobedi u Evropi, za druge je sezona bila turistička

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 15:37

Iako je krajem avgusta podneo ostavku, Milorad Vučelić danas je govorio u svojstvu predsednika Partizana

"Vršio sam je (funkciju, prim. aut.) dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali“, izjavio je Milorad Vučelić 30. avgusta.

Ipak, na promociji kalendara za 2024. godinu dugogodišnji fudbalski radnik iznenadio je mnoge govoreći u svojstvu čelnika crno-belih. Između ostalog i o statusu trenera Igora Duljaja.

Izabrane vesti

"Da obavestim sve da ne pregovaramo ni sa kim. Dok imamo trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak i kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim poverenjem idemo u nastavak takmičenja", istakao je Vučelić.

Svoje izlaganje Vučelić je počeo osvrtom na prvo mesto Partizana u Mozzart Bet Superligi.

"Znate onu pesmu 'crno-beli, ma gde bili na tabeli...'. Ipak, bolje je kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mestu i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sami su uzeli jednu pobedu u Evropi i doneli Srbiji bod kao svi ostali zajedno. Jedina pobeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi... Zato je za druge sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi sve. Šta bi sve uradili da su igrači imali hleba, mleka i kafe, da se našalim na Igorov račun. Nastavljamo sa verom, poverenjem, opredeljenjem za ovu ekipu na čelu sa Duljajem. Da obavestim sve i vas da ne pregovaramo ni sa kim. Dok ima trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak i kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim poverenjem idemo u nastavak takmičenja", poručio je Vučelić.

Što se tiče Vučelićevog statusa u Partizanu, Informer prenosi da je nezvanično obrazloženje njegovog pojavljivanja na promociji kalendara to što ostavka nije usvojena, kao i da nisu održane sednice Skupštine i Upravnog odbora kluba.



tagovi

FK PartizanMilorad VučelićMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara