Vuletić: Postoji jasna tendencija da Partizan ove godine ne igra Ligu Evrope

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.19. | 21:48

"Odmah ćemo uložiti žalbu, ići ćemo na žalbeni postupak i dok on ne bude završen ova se kazna ne može smatrati pravosnažnom", kaže potpredsednik crno-belih

Negativna gradacija u Humskoj 1. Fenomenalna igra i pobeda protiv Malatije od 3:1 u kvalifikacijama za Ligu Evrope, potom remi 2:2 u Kruševcu protiv Napretka i onda danas vest da je Partizan kažnjen s igranjem naredne dve utakmice u Evropi bez prisustva navijača.

Tu je i novčana kazna od 24.250 evra, ali ovo zatvaranje tribina je daleko više zabolelo Partizan. Zato je reagovao potpredsednik crno-belih Vladmir Vuletić u izjavi za Večernje novosti.

Izabrane vesti

Vuletić kaže da ovo nije slučajno i da postoji "tendencija da Partizan ove godine ne igra Ligu Evrope".
"Ovo je prvi put da je tako brzo odlučeno i reč je o specificnom nerazumevanju pojma rasizam. Jedino što je prijavljeno je skandiranje Donaldu "p.... ciganska", a podsetio bih da kapiteni Zvezde često pevaju "Mi smo cigani, najjači smo najjači", rekao je Vuletić za Novosti.

Kako ističu Novosti, Vuletić je bio besan zbog odluke Uefe...
"Fudbalski klub Partizan je nastao na tekovinama antifašizma i antirasizma. U prvih 11 protiv Malatije igrali su tamnoputi igrači Sadik i Suma, a u drugom je ušao igrač žute rase Takuma Asano. Jednom takvom klubu nametnuti rasizam može samo maliciozna organizacija sa namerom da se obračuna sa Partizanom pre nego što se njegovi protivnici na terenu obračunaju sa njim. Moje je mišljenje da postoji jasno definisana tendencija da Partizan ove godine ne igra Ligu Evrope".

Sledi žalba...
"Partizan će odmah uložiti žalbu, ići ćemo na žalbeni postupak i dok on ne bude završen ova se kazna ne može smatrati pravosnažnom", zaključio je Vuletić

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara