"Mladen Kocić"
"Mladen Kocić"

Za Srbiju do poslednje kapi krvi i znoja!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.16. | 13:30

"Pred ovakvom publikom i punom Arenom, nikome od rivala neće biti lako. pa ni Portugaliji sa najboljim igračem sveta Rikardinjom", poručuje našadesetka Mladen Kocić

Mladen Kocić

Srpski futsal reprezentativac Mladen Kocić obećao je da će ova selekcija, uz veliku pomoć sa tribina, dati sve od sebe da napravi uspeh na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Izabrane vesti

Srbija je na najbolji način otvorila šampionat Evrope pobedom nad Slovenijom od 5:1 pred 11.000 gledalaca u Areni.
"Znali smo da će biti teško, stvorili smo sebi pritisak zbog domaćeg terena i ambijenta koji nas je dočekao. Videlo se to u prvom poluvremenu kada nismo bili na svom nivou. U nastavku je sve došlo na svoje mesto, delovali smo rasterećeno, a publika nas je vodila do važne pobede", rekao je Kocić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Desetka Srbije dodala je i da ekipa u dobrom raspoloženju čeka duel sa Portugalijom u subotu uveče koji će odlučiti o prvom mestu u A grupi.
"Mi smo sada u dobroj poziciji, pred ovakvom publikom i punom Arenom, nikome od rivala neće biti lako. Ni Portugaliji sa najboljim igračem sveta Rikardinjom. Mogu samo da obećam da ćemo za Srbiju igrati do poslednje kapi krvi i znoja, svesni da su ovo trenuci koji ostaju za sva vremena u našim životima. Živimo san koji bi da traje što duže", zaključio je Mladen Kocić.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mladen KocićFutsal Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara