Komentari na vest

Zarobljenik na Enfildu: Salah hteo da ode, Liverpul sabotirao! Princ Egipta nije odustao od Arabije

s

sordnja

pre 7 meseci

Sad kao on pametan, a sam Salah je rekao u startu da će biti kako Liverpool kaže i da će se on složiti iako ga budu htjeli prodati!Znači bezveze priča.
o

otisli su

pre 7 meseci

Benzema koji je na sezoni plafon dve do kraja,ronaldo koji je davno otisao,kante koji ne igra vec sezone zbog atalnih povreda,mitrovic koji nikada nije pripadao kremu kao ni sms.Nejmar igra segu godinama i nikom nece nedostajati,laporte i marez koji nisu u ozbiljnim planovima gvardiole a henderson je svakako bio za Tursku.Od svih igraca Fabinjo i Neves da kazes da su odlicni fudbaleri ali nikako neka svetska klasa bez koje Evropa ne moze...

lpool

pre 7 meseci

Liverpul bi ga prodao 100% ali da je ponuda stigla u junu ili pocetkom jula.. To je prosto model po kome funkcionise FSG, tim trosi ono sto zaradi od prodaje ulaznica, igraca ili nagrada, njihov novac se strogo koristi za razvoj infrastrukture. Ponovice se situacija sa prodajom Kutinja ali sada nema Edvardsa da izmisli nekog novog igraca a to je veliki veliki problem..
H

Hranca

pre 7 meseci

Zanimljivo da se bas sad Antonio setio da komentarise ovo kad igraju Liverpul i Westham za vikend. Pokusava covek da narusi atmosferu u svlacionici pred mec.
P

Pazi

pre 7 meseci

Nalupetao se lik za sve pare.
h

hm

pre 7 meseci

kako majkl antonio iz west hema zna sta se desilo sa salahom????
2

29299293

pre 7 meseci

Колико сам приметио само су истрошени играчи отишли, играчи који су досегли свој максимум и сваким следећим потезом могу само низ брдо. Да ли прећи у мањи клуб или отићи за парама, логично је. Фудбал је садашњост, а садашњост су Мбапе,Халанд,Влаховић,Белингем... Ништа не губимо.
v

vlahovicc

pre 7 meseci

je sve samo ne buducnost ozbiljnog fudbala
D

Deniz

pre 7 meseci

Bgm slabo si primjetio. Benzema je daleko od istrošenog, Nejmar, Mitrović, Ronaldo, Kante Sant Maksiman iz Njukasla u Al Ahli, a 1997 rođen, i mnogi drugi.
7

777

pre 7 meseci

Ovde je samo jedan od navedenih uljez,ko bi to mogao biti?
@

@777

pre 7 meseci

I meni isto,svi sem Belingema on mi je onako ništa spec