Mo Salah (©Reuters)
Mo Salah (©Reuters)

Zarobljenik na Enfildu: Salah hteo da ode, Liverpul sabotirao! Princ Egipta nije odustao od Arabije

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 01:01

Tako bar tvrdi Majkl Antonio...

Mohamed Salah i Saudijci - nije gotovo! Bio je to tek početak. 

Kada je tržište u Engleskoj zatvoreno, drhtali su na Enfildu zbog potencijalnog odlaska Egipćanina na Bliski istok. Znali su da postoji ta mogućnost, da bi u arapskoj zemlji imao status božanstva. Znali su i koliko su u Al Itihadu uporni, ali su prvi nalet uspeli da odbiju i Mohamed Salah je, prema tvrdnjama Majkla Antonija, ostao na Enfildu mimo svoje volje. 

Izabrane vesti

Redsi su odbili prvu ponudu Arapa od 150.000.000 funti, navodno je Al Itihad bio spreman da obori i svetski rekord i iskešira preko 222.000.000 evropskih novčanica za zvezdu Liverpula, a igraču kada se sve oporezuje na godišnjem nivou isplate 100.000.000. No, ceo postupak je privremeno obustavljen. 

Mo Salah je “zarobljenik” na Enfildu do otvaranja zimske pijace, a onda će se ponovo upaliti crveni alarmi po hodnicima stadiona, ako je verovati Majklu Antoniju. Napadač Vest Hema je nema dilemu ko je kriv za to što do transfera nije došlo ovoga leta. 

“Nije od to odbio, nema šanse”, rekao je Majkl Antonio i počeo da se udubljuje u priču: 

“Bio je ‘zaključan’. Redsi su stavili onu crvenu strelicu... Ne ideš ti nikuda”. 

Princ Egipta je bio spreman da ode, ali kada je shvatio da od toga neće biti ništa, nije pravio buku. Nastavio je kao da se ništa nije izdešavalo. 

“On uopšte nije zaustavio taj transfer. Treba da budemo pošteni, nije dizao galamu, pustio ih je da urade ono što su uradili. Ali, pouzdano znam da je bio spreman da ode”. 

Za kraj je Antonio otvorio zanimljive teme... 

“Šta još može da uradi u Liverpulu? Već je sve uradio. Saudijska Arabija je velika prilika za njega, on je musliman i zbog njega bi tamo vrištali”, završio je napadač Vest Hema. 

Ubrzo će se videti koliko njegova priča pije vodu. Koliko u januaru, ako se još neko ranije ne izleti sa detaljima...


tagovi

Mohamed SalahMajkl AntonioLiverpulAl ItihadLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara