Komentari na vest

Zašto Jović nije starter? Kabral više radi za tim, Luka je imao probleme sa fizičkom spremom

R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Bas volim ovog momka i pritom obozavam kad neko mlad uspije, al prijatelju, pa tebi je to posao i kako mozes da budes fizicki nespreman. To je kao da ja odem da vozim kamion pijan. Pa ne ide vala bas nikako....
v

vule ilić

pre oko 1 godinu

Luka ima problema sa mozgom.
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Bitno je da je kulturan, a ne ko Vlahovic da se hvata za onu stvar kada postigne gol.

elmagico

pre oko 1 godinu

ima 2 odlicna spica i rotira ih kad treba, ne vidim problem
J

Ja ,.

pre oko 1 godinu

se ne secam da je on vezao 2-3 meseca da nije bio bolestan ili povredjen. Stalno ima neke viruse. Taman pocne dobro da igra i onda se razboli. Trebalo bi da poradi na svom imunom sistemu, da ga neko uputi.
S

Starac

pre oko 1 godinu

Nesto stto najvise mrzim kod srpskog naroda je koristenje rijeci "seljak" u pogrdnom kontekstu. Polovina ovde sto citate rotitelji su vam sa sela. Moze da vas bude sramota za takve izraze generalno ne samo u kontekstu sporta. Sto se tice Jovica on u opst e nije los igrac. Momak nije igrac tog kalibra da treba biti standardan u Realu iz Madrida ali za ttimove kao sto je Fjorentina je ito kako dobar igrac. U ovom trenutku treba da se mentalno dotjera. Los period u Madridu , pauze u igri, los rezultat na svjetskom prvenstvu ima poprilicno jak uticaj na mentalni sklom "djece" (ja sam mator) njegovi godina. Treba mu podrska i trener koji ce obratiti paznju na njegovo ponasanje. Poslje prvi bolji rezultata bice standardan u Fjorentini ili nekom drugom klubu tog ranga.
e

esex

pre oko 1 godinu

Zao mi je jovica jer je mogao mnogo vise..mislim da to ima najvise veze sa privatnim zivotom,ishranom,treninzima i zenom..ne poznajem ga naravno,ali mi jovic deluje uobrazeno,umisljeno i prepotentno..i kao delija kazem da ne moze da se poredi sa mitrom,posebno po borbenosti,zelji i td..
g

gister

pre oko 1 godinu

Luka Jovic je za Kabrala Ronaldo licno,samo se Kabralu poklopile kockice i dobro trenira za razliku od Luke kojeg trening zanima samo na PES-u.Luki treba jedan sastanak sa Djokovicem da prodje neku tu rutinu sto se tice ishrane i treninga malo mozak da nasteluje jer sigurno nije rekao poslednju rijec sto se tice fudbala,samo mu treba taj neki klik u glavi i pravi prijatelji j rodbina
e

ercov

pre oko 1 godinu

Prati malo vise utakmice Fjorentine pre nego sto donosis takve zakljucke, ne igra vise talenat jer su ga godine presle, ne igra ni ime niti procardene pare koje je Real olako bacio za njega, igra samo ono sto pokazujes na terenu i sto donosis ekipi i klubu.
4

4484

pre oko 1 godinu

Kada ce te vec da shvatite da je Jovic igrac samo za ling long super ligu Srbije...i neverovatno je da igrac takvih"fizickih predispozicija" bude pozivan u reprezentaciju.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

A i takav je daleko bolji od Vlahomasigola i Mitrowooda
p

prti

pre oko 1 godinu

On je nas spic sa najvise talenta od svih koje imamo. On decko nema radnu etiku ali da je neznalica za linglong govori to da je igrao u Realu da je u Nemackoj dao 50+ golova... Tako da ovi upisi veze sa mozgom nemaju i pisu ih ljudi koji fudbal nisu igrali ni na igrici...
r

roni

pre oko 1 godinu

ovo glorifikovanje kabrala postaje smesno, decko daje golove timovima iz poljske i ovima sto ispadanu iz serije,kad je najvaznije nigde ga nema.igrao protiv juvea,intera i milana u prvoj,nijedan gol,luka 2 za 20 minuta.fiorentini se bukvalno sezona okrenula protiv brage kad je luka dao 2 komada i iznudio crveni,od tad kabral 10 golova fenjerasima i timovima iz liga koje nisu u top 27.
D

Dzi

pre oko 1 godinu

Nemojte ga samo vracati u Zvezdu, molim vas, imamo vec Pesica, treba nam neki brz africki spic...
G

Gostaaaaa

pre oko 1 godinu

nemoj molim te,imali smo Kulibalija....
H

Herakle

pre oko 1 godinu

Jovic neka odnos prema fudbalu i treningu takav da zeli da ide na nivo iznad onoga sto je igrao u Ajntrahtu i samim tim je pao na niske grane daleko ispod tog nivoa. Nije pokazao zelju i vise truda. Na zalost imam utisak da ce ostatak karijere provesti tako sto ce se svako leto seliti iz kluba u klub koji je kanditat za ispadanje iz Serije A a onda vrlo brzo 10,12 klub austrije pa onda Kipar i Panionios i to je to. Na zalost , a imao je kvalitet i talenat da bude novi Falcao
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Pitali Luku Jovića zašto je otišao u Real, a on odgovora: Da učim od najboljih. Izgleda je naviše učio od Azar.
P

Pasijans

pre oko 1 godinu

Zar se neko uopšte pita zašto Kabral prije Jovića kada je bivši igrač Bazela neuporedivo kompletniji igrač? Mislim da ni najveće patriote ne mogu da opravdaju Jovićevu igru od kada je prešao u Real.
L

Liga sampinjona

pre oko 1 godinu

Luka pravac Bundesliga i da te Bog vidi!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

i prošle godine sam napisao i tvrdio i ove godine tvrdim, LUKA Jović je bivši talentovani fudbaler. On je svoj talenat prosuo i proćerdao, bio je u velikoj ligi u odličnom klubu Ajntrahtu iz Frankvurta, odigrao sezonu iz snova, potpisao za najveći klub na svetu(koji ja inače mrzim iz dna duše), i tamo se pokazao kao običan ŠUPAK, dobio je najbolje uslove za rad, najbolje trenere, izvanredne saigrače, ogromnu platu, dakle sve uslove da postane veliki igrač, a on se pokazao kao veliki seljak, seljačkog stava i seljačkog ponašanja, seljački igrač za koga je i Fiorentina preveliki klub. Real će morati da ga istrpi do kraja ugovora jer Jović dok je živ neće dobiti nigde više ni 10%od onoga što zarađuje u Realu, a onda Grčka ili Kipar. Samo luda čovek može pomisliti da će on više ikad igrati ozbiljan fudbal.
N

Neko ko prati

pre oko 1 godinu

Jovic nije starter jer je Kabral u formi, a Jovic je pauzirao zbog bolesti i povrede. Eto zato. Covek ih cele sezone rotira zavisno od trenutne forme. Trenutno je Kabral taj koji ima prednost, kad njemu ne ide a Jovic da gol, on ce da startuje. I to je to... Najveca ironija je ta sto je Joviceva fantastiicna igra protiv Brage otvorila Kabralu mesto ka startnoj poziciji. Jovic na toj utakmici dva gola i iznudio crveni, ovaj ga zameni, udje Kabral i oslabljenom protivniku da dva komada. Sledecu Jovic pocne, Fiorentina se muci, sansu ne moze da stvori, udje Kabral, bude na drugoj stativi za centarsut koji nije ni planiran da ode tamo, da gol za 1:1 i otad ne izlazi iz startnih 11. Plus na to su Joviceve bolesti i sitne povrede, i eto cele filozofije.
h

hahaha 1

pre oko 1 godinu

Pa znači Kabral bolji od Jovića ,zna da se nađe na pravom mestu a ovog bucka boli k....
G

Gost 014

pre oko 1 godinu

Zato što je dečko poslednje pošteno odigrao još u Nemačkoj. Od kada je zgrnuo lovu u Realu, fudbal ga više ne interesuje. Jako antipatičan lik. Rade Bogdanović ga je odlično okarakterisao.
K

Kakav bre rade bodanovic...

pre oko 1 godinu

Misljenje Radeta Bogdanovica koji je bio ispodprosecan fudbaler, nema nikakvu tezinu. On je postao neka vrsta cirkusa i medijima. Zovu ga jer znaju da ce uvek nekoga da napusi i to je kao zanimljivo.
K

Koan

pre oko 1 godinu

Zato što je tip fora koji je bio aktuelan pre 50 godina. Kretanje ograničeno,nedovoljne brzine,odigravanje slabo,retko ume da zadrži loptu,deluje nezainteresovano a procenat iskorišćenih prilika je nezavidan.Da ga ne upoređujemo sa Benzemom,Levandovskim ...ali sinoć gledam kako igra Bonifaci iz Rojal Uniona...pa to je neuporedivo
m

ma da brate

pre oko 1 godinu

nema krettanje kao npr Mitrogol najbolji od najboljih svih vremena...mora više da šeta i ono mlataranje rukama da nauči...