Završni pregovori: Verner se vraća u Premijer ligu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.01.24. | 12:11

Totenhem našao zamenu za Sona

Totenhem će u narednih mesec dana biti bez Hjungmin Sona (31), ponajboljeg igrača ove sezone, kog očekuje Azijski kup nacija. To znači da Angelos Postekoglu mora hitno da reaguje i angažuje zamenu, što nije nikakvo iznenađenje i moglo se očekivati, ali ono što svakako predstavlja blagi šok jeste izbor te zamene.

Kako javlja Florijan Pletenberg, Totenhem je već u poodmaklim pregovorima sa Timom Vernerom?! Nemački reprezentativac je u velikom padu, nije uspeo da oživi karijeru povratkom u RB Lajpcig, pa ga je Marko Roze skrajnuo. Međutim to očito ne smeta Postekogluu. Iskusni stručnjak izgleda veruje da može da 'vaskrsne' nekada jednog od najtraženijih napadača na svetu, tako da je sva prilika da će Verner dobiti novu šansu da se okuša u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Novinar nemačkog Skaja navodi da su dva kluba u završnim pregovorima i da se trenutno raspravlja o detaljima. Jedan od najvažnijih već je rešen - Totenhem će preuzeti kompletnu platu Tima Vernera na sebe (5.000.000 evra za naredne pola godine), ali ostalo je da se reši pitanje otkupa.

Trenutno nema informacija na kakvim su stanovištima Lajpcig i Totenhem, mada možemo da naslutimo da bi Pevci opcioni otkup, a da bi se nemački klub rado trajno rešio Vernera i njegove ogromne plate, najveće u klubu.

Nekadašnji igrač Čelsija poslednji meč u Bundesligi odigrao je pre dva meseca. U Ligi šampiona dobio je svega 46 minuta, pa ne čudi zaista slab učinak od svega dva gola ove sezone. Doduše, i kada je dobijao šansu, Timo se nije proslavio.

Otuda se nameće logično pitanje: Može li kao takav da nadomesti izostanak prvog strelca Totenhema?


tagovi

Timo VernerZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara