Žuninjova poruka Juventusu: Dembele nije na prodaju

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.08.19. | 22:29

Sportski direktor Liona ne želi da se odrekne svog napadača

Mauro Ikardi ostaje san Fabija Paratićija i Juventusove uprave ovog leta, ali kako Inter radi sve samo kako Argentinca ne bi prodao najvećem takmacu za titulu, u redovima italijanskog šampiona imaju i „Plan B“ u liku Muse Dembelea.

Dok Bjankoneri kuju planove za eventualnu ofanzivu u finišu prelaznog roka, sportski direktor Liona Žuninjo Pernambukano već sada ima jasnu viziju da Dembele neće biti prodat ovog leta. Tačnije, Lion neće pristati da sedne za pregovarački sto, osim...
“Jako smo zadovoljni igračkim kadrom koji imamo. Sada moramo da gradimo zajedništvo. Zato ne želimo da prodamo nikoga, pa ni Dembelea. Voleo bih da ostane s nama. Ako bi otišao, bilo bi to loše za nas“, tvrdi legendarni Brazilac.

Izabrane vesti

LION OSVAJA TITULU U FRANCUSKOJ – KVOTA 8,00

Dembele je u Lion stigao prošle godine iz Seltika za blizu 25.000.000 evra, a prvak Škotske od naredne prodaje ima između 10 i 15 odsto. Iako se procenjuje da bi Juventusu trebalo oko 50.000.000 evra da bi uopšte otvorio pregovore, vreme nije na strani Fabija Paratićija. Jer, kako se prelazni rok zatvara 2. septembra, sve je manje prostora za bilo kakve razgovore, jer i Lion mora da razmišlja o timu za sezonu u kojoj će se napasti šampionska titula, a Dembeleov odlazak bi te planove značajno promenio.

Dembele je u dosadašnjoj sezoni postigao već tri pogotka u dva ligaška meča.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara