Komentari na vest

Zvanično: Buendija najskuplje pojačanje u istoriji Aston Vile

R

Ronaldinjo

pre gotovo 3 godine

e ovo je tuga, Aston Villa kupuje igrace iz druge lige za 40 mil, dok u Italiji pola velikih ekipa nema para i jedva sastavlja kraj s krajem.
d

djalminha

pre gotovo 3 godine

odlican igrac...zao mi je sto nije dosao u arsenal,na tu poziciju iza spica koju je igrao odegard,kojeg hoce da otkupe,a po meni nista nije pokazao da bi izdvojili 50 ak miliona koliko traze za njega...buendija ima nisko teziste i mnogo na azara podseca,a svi znamo kako je on igrao u celsiju...mislim da bi bio pun pogodak za arsenal,a bice naravno i za aston vilu...
M

Miga

pre gotovo 3 godine

Ja stvrn ne razumem koji je kurac Norvicu, pa bolje da si ga prodao proslog leta i da kreces u rekonstrunkciju u cempionsipu nego da ga zadrzis i prodas ga kad uđeš u PL i tako sebe zakucas za 20.
d

d2

pre gotovo 3 godine

Jo-jo klub. Zato mi je i krivo što su ušli u pl
H

Hranislav

pre gotovo 3 godine

Kupice od tih para dva igraca, koje ce za 2-3 godine opet da prodaju za po 20-30 miliona. I sve tako u krug.
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Boli njih uvo što će ispast ove godine, bitno je bilo uć, ulazak u PL je nešto na čemu se zaradi najviše para u nogometu, više nego osvajanjem LŠ, više će profitirat Norwich od ulaska u PL nego Chelsea od osvjanja LŠ. Da su ga prodali prošlo ljeto ulazak bi bio upitan, ovako su ušli u PL, prodali ga u "usponu" kad je osvojio za igrača sezone, prošlo ljeto bi dobili možda pola od ovoga jer nitko nebi dao te pare za budućeg drugoligaša, al za budućeg(trenutnog) prvoligaša je već druga priča.