Buna Sar u Bajernu (©Bayern Munich FC)
Buna Sar u Bajernu (©Bayern Munich FC)

Zvanično: Četiri pojačanja u Bajernu za 24 sata? To se ne pamti...

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.10.20. | 18:23

Potpisao i Buna Sar, evropski šampion završio prelazni rok

Oduvek je Bajern važio za klub koji sve radi planirano, sistematski i s dobrim proračunom, a tako se klub godinama ponašao i na transfer pijaci. Bez šifofrenih i ishitrenih poteza, ni megalomanskih kupovina. Upravo zato kao bajka deluje ono što je nemački i evropski šampion napravio u poslednja 24 časa - potpisala su četiri nova igrača!

Juče Mark Roka, danas Erik Maksim Čupo Moting i Daglas Kosta, a za kraj prelaznog roka tačno u 18 časova - u momentu zatvaranja pijace u Nemačkoj - stigao je i Buna Sar!

Izabrane vesti

Francuski desni bek rodom iz Gvineje potpisao je ugovor na četiri godine, a Bajern je Olimpiku iz Marselja uplatio obeštećenje od 10.000.000 evra. S tim što treba uzeti u obzir da će Marselj uskoro objaviti transfer Mikaela Kuizansa, samo da se završi papirologija.

Jasno je svima da je Sar doveden isključivo kao rezervna opcija Benžamanu Pavaru. Pre Francuza pokušavali su sa Seržinjom Destom koji je potpisao za Barselonu na kraju, pa sa Maksom Aronsom i Tarikom Lamptijem, da bi na kraju izbor pao na Bunu Sara. Iznuđeno.

Bajern je tako kompletirao prelazni rok u kojem je potrošio ukupno tek oko 70.000.000 evra sa sve bonusima. Leroj Sane je plaćen 45.000.000 evra, Mark Roka 9.000.000, plus još 6.000.000 evra u bonusima, dok su Aleks Nibel i Erik Maksim Čupo Moting dovedeni bez obeštećenja. Daglas Kosta je tu na jednogodišnjoj pozajmici.

Bajern je popunio sve kritične rupe za nastavak sezone.



tagovi

Buna SarLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara